Krađe u Pribislavcu, Donjem Mihaljevcu i Podturnu

Policijska uprava međimurska izvješćuje o nekoliko krađa. U razdoblju od 19. do 24. studenog, u Pribislavcu u Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati počinitelj provalio je u garažu i spremište gdje je ispreturao stvari i ukrao motornu pilu. 

Tijekom noći s 23. na 24. studenog, u Pribislavcu u Ulici braće Radića, nepoznati lopov provalio je u autobus vlasništvo ženske osobe iz Čakovca odakle je iščupao i ukrao komandnu ploču sa dvd playerom. Iste noći u Ulici maršala Tita u Donjem Mihaljevcu nepoznati kradljivac provalio je u garažu iz koje je ukrao dvije motorne pile.

U subotu, 24. studenog u vremenu od 02,00 do 5.40 sati, u Podturnu u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt te je ukrao blagajnički maksimum i dnevni utržak. Zatim je provalio u nekoliko aparata za zabavu iz kojih je ukrao kovani novac. Materijalna šteta u ovim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Mladić iz Donjeg Vidovca pokrao učenike u dvorani

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 18-godišnjak iz Donjeg Vidovca, u Čakovcu u Športskoj ulici, 12. studenog od 7.20 do 8.55 sati i 20. studenog od 17.40 do 18.05 sati, počinio kazneno djelo “teška krađa” iz svlačionice u sportskoj dvorani. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije