Lopovi i nadalje u “potrazi” za zlatom, nakitom i novcem

Za vikend koji je iza nas, Policijska uprava međimurska evidentirala je nekoliko krađa.  U petak, 16. studenog od 8 do 13 sati, u Ivanovcu na Trgu hrvatskih velikana, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje ukrao ručni sat i zlatni nakit.

Istog dana u vremenu od 9 sati do 13.15 sati, u Čakovcu u Ulici Ivana Sokača, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispreturao stvari i ukrao razni nakit, te domaći i strani novac. Policijska uprava međimurska u petak je zaprimila obavijest ženske osobe iz mjesta Vrvari, da je iz njene kuće u Čakovcu ukraden nakit.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u četvrtak, 15. studenog u vremenu od 10 do 10.30 sati, u Čakovcu u Ulici Petra Preradovića, nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju ukućana i iz nezaključane obiteljske kuće ukrao razni nakit, satove i novčanik.

U nedjelju, 18. studenog u vremenu između 03.00 i 03.30 sati, u Čakovcu u Ulici braće Vajs, nepoznati lopov iskoristio je nepažnju vlasnika, te je iz otključane obiteljske kuće ukrao domaći novac. Počinitelj bi po opisu bio muška osoba, visine oko 175 cm, vitak, obučen u plave traperice i zeleni šuškavac sa kapuljačom preko glave i maramom preko lica.

Materijlna šteta u ovim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Osim provala u kuće, tijekom noći s 16. na 17. studenog, nepoznati kradljivac je u Prelogu u Glavnoj ulici, provalio u trgovinu koja je vlasništvo poduzeća iz Sesveta iz koje je ukrao više desetaka šteka cigareta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije