Još jedna pobjeda Vidovca pod Belkovim vodstvom

Čakovečki trener Alan Belko zabilježio je drugu pobjedu u rukometnoj Premijer ligi s Vidovec Biosom. Jučer je u odličnom ambijentu poražen Split 37:31. Poluvrijeme je bilo 20:15.

Domaći su rukometaši od početka do kraja imali nekoliko golova prednosti i znali su tako odigrati cijeli susret. Zanimljiva je statistika da su domaći vratari sakupili svega 6 obrana, a gostujući 7.

Vidovec u 11 kola ima po 5 pobjeda i poraza te jedan remi. S 11 bodova su na diobi od 5. do 7. pozicije sa Zametom i Bjelovarom. U pretposljednjem 12. jesenskom kolu slijedi teško gostovanje kod vodećeg Karlovca koji je do sada sakupio 20 bodova.

Čestitam dečkima na izuzetnom zalaganju, bili su večeras vrlo motivirani i odlučni da utakmicu pobjede. Znao sam da ćemo teško ponoviti sjajnu utakmicu protiv Medveščaka danas, a Split se pokazao kao odlična ekipa. Drago mi je zbog pobjede, bit će nam to važan poticaj za daljnje utakmice – kazao je nakon utakmice Belko za portal eVarazdin.hr.

Pobjeda je bila i više nego zaslužena, na kraju rezultatom 37:31, a rukometašima Vidovec Biosa sada slijedi utakmica kod vodeće ekipe Karlovca.

Dat ćemo sve od sebe, idemo rasterećeno na gostovanje, pa što bude – kratko je poručio Alan Belko.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije