Pobjede naših trećeligaša, prekid u Gornjem Kraljevcu

3. HNL Sjever: Slavili Nedelišće, Polet i Čakovec

U pretposljednjem kolu 3. HNL Sjever naši predstavnici danas su igrali u Nedelišću, Čakovcu i Svetome Martinu na Muri.


Nedelišće je
dočekalo Slatinu i pobijedilo 2:1 golovima Sečana (’21) i Nine Pintarića (’31)u prvom poluvremenu.

Čakovec je na stadionu Mladosti bio domaćin fenjerašu Križevcima. Domaćin je slavio 4:3. Poluvrijeme je bilo 2:1. Čakovec je imao prednost i 4:1, a Križevci su s igračem manje došli do 4:3. Trostruki čakovečki strijelac bio je Balent, dok je jedan gol zabio Fajt.

U Svetom Martinu na Muri sastali su se Polet i Koprivnica. Polet je slavio 4:1. Gosti su poveli, Matija Vinko (’40) izjednačio za rezultat poluvremena 1:1. U nastavku s dva gola Šoštarića (’48 i ’78) i jednim Andreja Goričanca (’90) Polet dolazi do visoke pobjede 4:1.

Treba još spomenuti da je Podravina poražena u Ludbregu od Bjelovara 1:2 što otvara vrata Međimurju da budu jesenski prvaci ukoliko povoljno odigraju preostala dva kola, sutra u Kotoribi te idući tjedan s Čakovcem. 

3. HNL Sjever: Nedelišće – Slatina 2:1, Čakovec – Križevci 4:3, Polet SMnM – Koprivnica 4:1.

1. MNL: Tri gostujuće pobjede

Šest prvoligaša susrete posljednjeg jesenskog kola odradilo je danas, a radovali su se gosti. Omladinac je u Novom Selu Rok poražen od Naprijeda 1:2. Polet je u Pribilsavcu izgubio od Pušćina 0:2 primivši po gol u svakom poluvremenu. Sloboda je u Slakovcu kiksala primivši gol od Mladosti iz Ivanovca u 85. minuti za poraz 0:1.

1. MNL 15. posljednje jesensko kolo: Omladinac (NSR) – Naprijed 1:2, Polet (P) – Pušćine 0:2, Sloboda (S) – Mladost (I) 0:1.

2. MNL zapad: Prekid u Gornjem Kraljevcu

U zapadnoj skupini Druge međimurske nogometne lige danas su odigrana tri susreta, a jedan nije dovršen. U Gornjem Kraljevcu je u susretu Napretka i Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca u 75. minuti bilo 1:1. Nakon naguravanja suca od strane domaćih igrača došlo je do prekida. Strahoninec je golom u prvom dijelu bio bolji od Malog Mihaljevca 1:0. U Štrukovcu je Hajduk porazio fenjeraša Mladost iz Selnice 2:0 s po jednim golom u svakom poluvremenu.

2. MNL zapad 15. posljednje jesensko kolo: Hajduk – Mladost (S) 2:0, Napredak – Jedinstvo (GM) 1:1 prekid u 75., Strahoninec – Mali Mihaljevec 1:0.

2. MNL istok: Dinamu 12 bodova zimnice

Drugoligaši su na istoku danas odigrali tri nogometne utakmice. Jesenski prvak Dinamo je na svom travnjaku u Domašincu bio domaćin Croatiji iz Orehovice koju je pobijedio 4:2. Poluvrijeme je bilo 2:1. Golijada u Hodošanu gdje je domaćin poražen od posljednje Dubrave iz Sivice 5:6. Poluvrijeme je bilo 2:3. Hodošan opet nije realizirao kazneni udarac. ČSK je pobijedio Borac iz Turčišća 1:0 golom u drugom poluvremenu. Jesenski prvak je Dinamo koji ima 40 bodova, dok je najbliži pratitelj Borac s 28 bodova.

2. MNL istok 15. posljednje jesensko kolo: Dinamo (D) – Croatia 4:2, Hodošan – Dubrava 5:6, ČSK – Borac 1:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije