2. HMNL sjever: Grandy opet upisao pobjedu, ovaj put protiv Sokoli!

GRANDY 8 (4)
SOKOLI 4 (1)

MALA SUBOTICA
Sportska-školska dvorana
Gledatelja 100

Suci: Medved (Cargovec) i Kramar (Varaždin).
STRIJELCI: 1:0 Hruško (1), 2:0 Oršić (5), 2:1 Koljaja (14), 3:1 Cirkvenčić (18), 4:1 Vuković (19,10m), 5:1 Fažon (22), 6:1 Gorupić (22), 7:1 Fažon (26), 7:2 Žganjar (29), 8:2 Cirkvenčić (31), 8:3 Novak (34), 8:4 Novak (36).

GRANDY: Marčec, Cirkvenčić, Fažon, Goričanec, Kolar, Oršić, Valentić, Vuković, Hruško, Gorupić, Sokač. Trener: Nikola Goričanec.

SOKOLI: Čolakić, Milečki, Novak, Živadinović, Koljaja, Vrbančić, Koletić, Žganjar, Šporar, Oroz, Lenard. Trener: Zvezdan Brlek.

IGRAČ UTAKMICE: Josip Fažon.

Nakon trotjedne stanke nastavljeno je prvenstvo 2. HMNL-sjever u kojem je Grandy ponovno bio domaćin i to ekipu Sokoli iz Samobora.

Domaćin koji je i trenutno među vodećim ekipama lige od početka utakmice je preuzeo igru da bi već u 1. minuti Hruško doveo svoju ekipu u vodstvo od 1:0. Nakon nekoliko neiskorištenih prilika domaćin u 5. minuti pogotkom Oršića povećava rezultat na 2:0. Gosti uspijevaju u 14. minuti smanjiti rezultat na 2:1 preko Koljalje da bi Cirkvenčić nakon ukradene jedne lopte gostima povećao rezultat na 3:1. Vuković je u 19. minuti iz kaznenog udarca sa desetak metara povećao rezultat na 4:1 s kojim se odlazi na odmor.

U nastavku utakmice domaćin još više pojačava pritisak potpuno dominira terenom redaju se prilike za prilikom dok najbolji igrač na terenu Fažon u dva navrata i Gorupić odvode domaćina u vodstvo od 7:2.

Do kraja utakmice Žganjar u dva navrata Novak za goste te Cirkvenčić postižu pogotke za konačnih 8:4 u korist domaćina koji je bio ispraćen velikim i gromoglasnim aplauzom gledatelja za prikazanu igru te potpuno zasluženu pobjedu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije