Traže se volonteri za humanitarnu akciju prikupljanja hrane

Banka Hrane Hrvatska, humanitarna udruga sa sjedištem u Rijeci, u suradnji s Međimurskom i Varaždinskom županijom organizira akciju za prikupljanje hrane. Ona će se održati u više trgovačkih centara na području Čakovca u subotu, 17. studenog.

Međimurska županija poziva sve ljude dobre volje da se kao volonteri uključe u ovu humanu akciju. Njihov zadatak bit će da na ulazu trgovačkog centra uruče kupcima informativni letak u kojem se navode značaj i ciljevi akcije te zamolba za kupnjom prehrambenog proizvoda prema njihovom izboru, kojeg će pri izlazu iz trgovine ubaciti u kutiju za donaciju.

Banka Hrane Hrvatska dio je međunarodne federacije (Food Bank FEBA) sa sjedištem u Parizu. Njena glavna djelatnost sastoji se u prikupljanju poljoprivrednih, agro-industrijskih i trgovinskih proizvoda od donatora, njihovog skladištenja, sortiranja i distribucije socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, posredstvom humanitarnih organizacija, socijalnih institucija i udruga koje isto tako pomažu siromašnima.

Kontakt osoba u Međimurskoj županiji je Melita Jambrović (040 374 238), email: melita.jambrovic@medjimurska-zupanija.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije