U Palovcu suca gađali čašom, Polet Pribislavec suspendiran

U susretu 1. MNL proteklg vikenda Dinamo Palovec I Sloboda Slakovec završili su 2:2. Dinamo je na poluvremenu imao 2:0, da bi Slakovčani došli do boda u drugom dijelu. Nakon susreta predstavnik Slobode nam se požalio na loše suđenje, a izgleda da ni domaći navijači nisu bili zadovoljni. NK Dinamo Palovec se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna zbog bacanja staklene čaše od strane gledatelja u teren za igru prema sucu utakmice na utakmici odigranoj u Palovcu.

Brojni međimurski nogometni klubovi imaju dugovanja prema Međimurskom nogometnom savezu, a jedan od njih je suspendiran. NK Polet Pribislavec se zbog dugovonaja u iznosu od  10.126,00 kn suspendira do podmirenja dugovanja.

Spartak je u Maloj Subotici golom u posljednjim trenucima susreta pobijedio Podturen 1:0. Gol očito nije dobro sjeo igraču Podturna Mihovilu Balenoviću koji je kažnjen s dvije utakmice neigranja jer je nakon susreta nogom razbio ulazna vrata gostujuće svlačionice. Osim kazne dužan je nadoknaditi štetu pod prijetnjom daljnje suspenzije.

Zbog isključenja predstavnika izrečene su dvije novčane kazne. NK ČSK Čehovec kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja predstavnika kluba na utakmici odigranoj u Goričanu u 2. MNL istok, a NK Pušćine se kažnjavaju novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja predstavnika kluba na juniorskoj utakmici odigranoj u Slakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije