Poziv na predavanje Milana Ilića na temu “Čovjek danas”

U subotu, 10. studenog u 18 sati u centaru Smart vision u Nedelišću gostuje Milan Ilić pisac, predavač i dijagnostičar.

Tema predavanja biti će “Čovjek danas”, a dotaknut će se tradicije čovječanstva, različitosti službene teorije glede povijesti čovječanstva, poveznicama u literaturi te povijesnim spomenicima, današnjem konzumerizmu i planetarnoj potrošnji, čovjeka kao ovisniku o svemu i svačemu, problema svjesnosti i novoj povijesti čovječanstva baziranoj na povijesti zločina.

Milan Ilić svoj rad temelji na učenju nekolicine škola i autora.Već više od dvadeset godina bavi se proučavanjem drevnih sustava tradicionalne medicine, makrobitičkog načina života i prehrane, orijentalne dijagnostike i srodnih područja.

Autor romana “Zapisi iz harema” pod pseudonimom Bajam Ilkullu, te knjige “Potpuna akustika” u nakladi Vbz-a, Zagreb.

Štovatelj rada poznatog ruskog bioenergetičara Sergeja Lazareva. Podržava ideju Vladimira Megrea i Anastazije, potomaka šamana vedruske civilizacije, o mogućnosti nove ekološke strategije preživljavanja čovječanstva radom na zemlji. Zagovaratelj strategije očuvanja biološkog, organskog i ekološkog uzgoja namirnica za prehranu i zaštite biljnog i životinjskog svijeta od tkzv. tehnološkog razvoja čovječanstva.

U svojoj praksi oslanja se na znanstvene principe dijagnostike (orijentalne dijagnoze) i rad na ljudskom biopolju. Dodatni interesi o drevnim civilizacijama koje su prethodile današnjoj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije