U Podroomu karaoke, koncert i Južnjačka party

Podroom Drink And Music Club priprema nova iznenađenja uz dobru i nezaboravnu zabavu.  Za sve karaoke fanove koji žele isprobati svoje glasovne sposobnosti za srijedu, 7. studenog od 21 sat pripremili su Karaoke night. U njihovoj ponudi pjesama definitivno će se pronaći nešto za svakoga. Za posebne glazbene zahtjeve biti će zadužen DJ Sino.

Za najhrabrije ili najglasnije pripremili su odlične nagrade. Pjevanje je jedan od najboljih ispušnih ventila, pa ako razmišljate kako se razvedriti imaju recept za Vas, ne oklijevajte i pridružite se vedroj ekipi iz Podroom-a. To je večer puna pjesme, a cilj je da se zabavite svi zajedno, a ne samo osoba koja pjeva. Nije važno kako pjevate glavno da se dobro zabavite.

Podroom Drink And Music Club ponovno će preplaviti zvukovi žive glazbe koja ruši sve pred sobom, počastit će Vas odličnim koncertom i to u petak, 9. studenog od 21 sat. Grupu “THE POLICE” ne treba posebno predstavljati. Predvođeni karizmatičnim pjevačem i basistom Stingom, sa više od 50 milijuna prodanih ploča i rasprodanih koncerata i turneja, svojim jedinstvenim spojem rocka, punka, reggae i jazza postali su jedna od najvećih svjetski popularna i prepoznatljiva grupa .

“THE MILICIJA” Tribute band sastavljen je od vrhunskih profesionalnih glazbenika potpuno predanih glazbi grupe. Njihov koncertni nastup predstavlja izvanredno glazbeno iskustvo i put kroz jedinstvenu glazbu i zvuk grupe The Police. Ekipu čine Vinko Puclin, Lead Vocal & Bass, Alan Dović, Guitar & Back Vocal i Krešimir Randić, Drums & Back Vocal.

Kao i svakog vikenda, neka i ovog mjesto za provod i izlazak bude baš Podroom Drink And Music Club! Okupite ekipu i posjetite ih, a sve ostalo je u njihovim rukama… Osjetite novu dimenziju provoda uz Južnjački party koji Vas očekuje u subotu, 10. studenog od 21 sat.

Tijekom večeri možete uživati u odličnom društvu naših atraktivnih hostesa, a kući sigurno nećete otići praznih ruku jer za one najvjernije ljubitelje Južnjačke tu su i vrijedne nagrade. Da atmosfera bude još bolja čeka Vas odlična plesna situacija i mnoga druga iznenađenja. Dakle, jedino što trebate raditi u subotu navečer doći u Podroom Drink And Music Club i uživati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije