Streljaštvo: Zoran Hajec najbolji u gađanju pištoljem

U nedjelju, 4. listopada u Športskom streljačkom klubu Čakovec održano je 1. kolo 1.B HL Hrvatskog streljačkog saveza ”zračni program”, odnosno natjecanje pištoljem i puškom 60 hitaca. Iznimno zahtjevno i važno natjecanje otvorili su pištoljem pojedinačno gdje je najbolji bio Zoran Hajec iz SK Čakovec sa 558 krugova i uvjerljivo slavio ispred konkurencije od 19 natjecatelja.

Zoran nastavlja odličnim rezultatima na svim natjecanjima gdje nastupa i najveći je favorit za ukupnog pobjednika iako je to teško govoriti nakon samo 1. kola. Antun Ladić (SK Mihovil) sa sretnim peticama, tj. sa 555 krugova zauzeo je drugo mjesto. Odmah do njega na trećem je mjestu njegov klupski kolega i imenjak Antun Grošanić s 549 krugova.

Od Međimuraca Vanja Siladi (SK ALZAS) plasirao se na peto mjesto, Nenad Štrek (SK Čakovec) bio je osmi, Marijan Turk (SK ALZAS) jedanaesti i Željko Kukovec četrnaesti. Zanimljivo je za spomenuti kako je u Čakovcu ukupno nastupilo 12 klubova iz 4. regije. 1.B liga u Hrvatskoj ima 6 regija i natječe se u 5 kola. 

U 1.A ligi iz Međimurja je samo SK Alazs, a u 1.B ligi su još SK Mihovil, SK Čakovec i SK Alazas, svi iz Čakovca i SK Omladinac iz Mačkovca. Slijedeće kolo 1.B lige također je u Čakovu, a 1.A lige gdje su ”najjači” strijelci Hrvatske, a među njima i SK Alzas iz Međimurja, najavljeno je za prosinac uz domaćinstvo Osijeka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije