Uspješna posljednja provjera čakovečkih gimnastičara

U subotu u dvorani nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću, održano je IV. kolo Kupa Hrvatske u sportskoj gimnastici. Uz domaćine, natjecatelje gimnastičkog kluba “Marijan Zadravec-Macan” iz Čakovca, nastupili su vježbači svih klubova regije sjever: GK “Vindija” iz Varaždina, GK”Sokol” iz Siska, GK”Samobor”, GD”Dubrava”, ZTD”Hrvatski sokol” i GK”Novi Zagreb” iz Zagreba.

U raznim kategorijama nastupilo je više od stotinu vježbača, a domaćini su polučili sljedeće rezultate. U kategoriji Mlađih kadeta B program Luka Sedmak osvojio je 3. mjesto. Kadet B programa David Đuran osvojio je 1. mjesto.  Junior B programa Damir Hajdarović osvojio je 3. mjesto.  U  C programu nastupili su kadet Patrik Hajdarović (3. mjesto) i Aleksandar Balaž (1. mjesto).  Djevojčice su nastupile u dvije kategorije C programa. Ekipa mlađih kadetkinja osvojila je 4. mjesto (Josipa Kovač  13. Lucija Pokrivač 19. Melani Hlišć 23. Žana Klasić 25. Klara Mihalić 26. Alma Rušnjak 27. i Anastasia Švenda 29.). Kadetkinje su osvojile sljedeće plasmane: Janja Debelec 15. Ema Halabarec 16. i Valentina Zver 17.

Svaki pojedinac u muškoj konkurenciji uz medalju osigurao je i nastup u Finalu, kao i seniorke C program (Julija Bek, Marija Zadravec, Karla Kovačić i Hana Dominić) koje su nastup u finalu osigurale već na III. kolu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije