Dva susreta odgođena zbog snijega, izgrudani sudac u Prekopi prekinuo susret

1. MNL: Centrometal preuzeo vrh

U derbiju začelja Mladost je u Ivanovcu s 4:0 porazila Polet. Mladost je u Palinovcu izgubila od Spartaka 0:2 primivši po jedan gol u svakom poluvremenu. Podturen je bio bolji od Omladinca 3:2, iako su gosti na poluvremenu vodili 1:2. Pušćine je s jednim golom u svakom dijelu porazilo Slogu 2:0. Naprijed je golom u prvom poluvremenu bio bolji od Čukovca 1:0.

1. MNL 12. kolo: Rudar – Dinamo (P) 2:2 /subota/, Sloboda (S) – Sokol 0:1 /subota/, Centrometal – BSK 4:2 /subota/, Mladost (I) – Polet (P) 4:0, Mladost (Pal.) – Spartak 0:2, Podturen – Omladinac (NSR) 3:2, Pušćine – Sloga (Č) 2:0, Naprijed – Čukovec 77 1:0.

2. MNL zapad: Snijeg u Svetom Jurju na Bregu odgodio utakmicu

Snijeg u Svetom Jurju na Bregu nije dozvolio susret Venere i Napretka. Ekipe i suci su bili na svojim mjestima, no uvjeti za igru su bili loši. Drava je kod kuće poražena od Međimurca 2:4. Trnovec je izgubio od Strahoninca 1:2 sa svim golovima u drugom poluvremenu.

Šenkovec je prvi dio s Murom odigrao 0:0, a u nastavku su zabili tri gola za tri boda i ostanak na vrhu tablice. Mali Mihaljevec porazio je Slobodu 3:1. Prvo poluvrijeme je bilo 1:0. Jedinstvo je u Gornjem Mihaljevcu s 1:0 porazilo Hajduk iz Štrukovca golom u prvom poluvremenu.

Šenkovec – Mura

Plavi su zabili Jedinstvu iz Novog Sela na Dravi jedan gol u prvom dijelu te dva u nastavku za sigurnu pobjedu 3:0. Usprkos lošim uvjetima susret je igran u Jurovcu. Bratstvo i Mladost Selnica završili su 2:2 nakon što je domaćin u prvom poluvremenu imao prednost 1:0.

2. MNL zapad 12. kolo: Drava (K) – Međimurec 2:4, Trnovec – Strahoninec 1:2, Venera – Napredak odgoda zbog snijega, Šenkovec – Mura 3:0, Mali Mihaljevec – Sloboda (M) 3:1, Jedinstvo (GM) – Hajduk Š 1:0, Plavi (Pek.) – Jedinstvo (NSD) 3:0, Bratstvo (J) – Mladost (S) 2:2.

2. MNL istok: Poraz prvih pet ekipa

Vodeće ekipe nasukale su se ovog vikenda. Vodeći Dinamo iz Domašinca poražen je kod Vidovčana 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1. Drugoplasirani Borac poražen je kod kuće od Budućnosti 2:4. Gosti iz Podbresta dobili su prvo poluvrijeme 3:0. Dubravčan koji je 4. na tablici kod kuće je poražen od Drave 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1.

Borac – Budućnost

Peta Trnava izgubila je od Croatie 4:1 nakon što je domaćin na poluvremenu imao 2:0. ČSK je pobijedio Draškovec 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:2 i tako je bilo do posljednje minute kada je ekipa iz Čehovca zabila dva gola u završnici i pobijedila. Mladost Sveta Marija i Hodošan završili su 5:5. Domaćin je poveo, gost izjednačio i poluvrijeme je 1:1. U nastavku gosti vode 1:2, a Mladost okreće na 3:2. Hodošan vraća na 3:3. Mladost s dva gola ima prednost 5:3, no Hodošan uzvraća s dva gola i sve završava 5:5. Kraljevčan je porazio Dubravu 4:3 iako je na poluvremenu gubio 1:2.

2. MNL istok 12. kolo: Graničar (N) – Galeb 2:3 /nedjelja u 10:30 sati/, Croatia – Trnava 4:1, ČSK – Draškovec 3:2, Borac – Budućnost (P) 2:4, Dubravčan – Drava (DM) 1:2, Mladost (SM) – Hodošan 5:5, Vidovčan – Dinamo (D) 2:1, Kraljevčan 38 – Dubrava 4:3.

3. MNL zapad: Zbog odguravanja i grudi snijega prekid u Prekopi

Od tri današnja susreta završen je samo jedan, no ni tu nije bilo golova. Zasadbreg i Pobjeda završili su 0:0. U Prekopi prekid u 70. minuta kod rezultata 3:1 za Plave protiv Hajduka. Domaći predstavnik nije znao reći točno zbog čega je došlo do prekida, gosti iz Brezja nešto su napravili sucu.

Gostujućem predstavniku također nije jasno zbog čega prekid nakon što je pokazani crveni karton, na upit delegatu što je bilo odgovor je bio da treba pitati suca (?). U zapisniku je napisano da je igrač br. 8 odgurnuo suca (ne piše udario, nego odgurnuo) te da je sudac bio pogođen grudama snijega. Nije baš jasno je li ovo suvisli razlog za prekid jer se obično govori, ako je sudac u stanju nastaviti susret da bi to trebao i napraviti. Susret u Štrigovi između Sloge i Zebanca odgođen je zbog snijega.

3. MNL zapad 11. kolo (posljednje jesensko): Bratstvo (P) – Parag 10:2 /subota/, Donji Koncovčak – Omladinac (M) 0:0 /subota/, Plavi 1975 – Hajduk (B)3 3:1 prekid u ’70, Sloga (Š) – Zebanec  odgoda zbog snijega, Zasadbreg 77 – Pobjeda 0:0. Dinamo (Ž) je slobodan.

3. MNL istok: Bratstvo Savska Ves jesenski prvak

U četiri susreta ove lige Omladinac je pobijedio Romsku vatru 16:2. Radnički je poražen kod kuće od Borca 2:6. Ni Trnje nije uspjelo doći kod kuće do bodova, poraženi su od Budućnosti 2:4. Torpedo je bio bolji od Otoka 4:2.

3. MNL istok 11. kolo (posljednje jesensko): Bratstvo (SV) – Jadran 4:1 /subota/, Eko – Mladost (D) 0:0 /nedjelja u 10:30 sati/, Trnje – Budućnost (M) 2:4, Romska vatra – Omladinac (DS) 2:16 /igralo se u Držimurec-Strelcu/, Torpedo – Otok 5:2, Radnički – Borac (DH) 2:6.

Fotogalerija s utakmice Jedinstvo Gornji Mihaljevec – Hajduk Štrukovec
(Autor: Manuel Ladić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije