Komentar nedjeljnog kola: Sloboda Slakovec i Donji Koncovčak novi lideri

>>> Vilim Kos s dva gola Graničaru donio pobjedu <<<

>>> Čukovec golom Vukine srušio vodeći Centrometal <<<

>>> U prvoj ligi gosti odnijeli sve bodove <<<

>>> Polet slavio u Čakovcu <<<

1. MNL: Naprijed poražen, Sloboda prva

Naprijed iz Cirkovljana imao je prigodu zasjesti na čelo tablice, no kod kuće su posrnuli protiv Rudara 1:2. Gosti su poveli u prvom dijelu, a domaćin poravnao. U drugom poluvremenu Rudar je jednim golom otišao kući sa sva tri boda. BSK i Pušćine odigrali su 1:1. Prvo poluvrijeme mreže miruju. U nastavku je domaćin poveo, a gost je jednim golom došao i do jednog boda. Spartak je porazio Mladost iz Ivanovca 3:1 sa svim golovima u drugom poluvremenu. Sokol je poražen od Dinama iz Palovca 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1.

1. MNL 11. kolo: Sloga (Č) – Podturen 1:2 /subota/, Omladinac (NSR) – Mladost (Pal.) 0:4 /subota/, Polet (P) – Sloboda (S) 0:3 /subota/,  Čukovec 77 – Centrometal 1:0 /nedjelja u 10:30 sati/, Naprijed – Rudar 1:2, BSK – Pušćine 1:1, Spartak – Mladost (I) 3:1, Sokol – Dinamo (P) 1:3.

2. MNL zapad: Šenkovec i Plavi i dalje na vrhu

Bratstvo je u Jurovcu primilo gol od Drave nakon pola sata igre i taj je gol odlučio pobjednika. Fenjeraš Mladost je u Selnici poveo 1:0 protiv Plavih, a gostu do poluvremena izjednačuju. Igrači iz Peklenice u nastavku zabijaju dva gola i odnose kući puni plijen. U susretu dva Jedinstva u Novom Selu na Dravi rezultat je bio 3:3 nakon što je domaćin poveo na poluvremenu 1:0. U susjedskom derbiju Sloboda je u Mihovljanu poražena od Šenkovca 1:4. Gosti su na poluvremenu imali kapitalnu prednost 0:2. Mura je golom u drugom poluvremenu porazila Veneru 1:0 i sada je treća na tablici. Uragansko prvo poluvrijeme u Strahonincu završilo je 2:2. Međimurec je poveo 2:0, a Strahoninec vratio na 2:2. U drugom dijelu mreže su mirovale.

2. MNL zapad 11. kolo: Napredak – Trnovec 3:1 /subota/, Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec 2:1 /subota/, Bratstvo (J) – Drava (K) 0:1, Mladost (S) – Plavi (Pek.) 1:3, Jedinstvo (NSD) – Jedinstvo (GM) 3:3, Sloboda (M) – Šenkovec 1:4, Mura – Venera 1:0, Strahoninec – Međimurec 2:2.

2. MNL istok: Dinamo gubio pa pobijedio

Jako tijesne su bile današnje utakmice u ovoj ligi. Sve pobjede izuzev jedne bile su na samo jedan gol razlike uz tri remija. Kraljevčan i Croatia završili su 1:1 s oba gola u drugom poluvremenu. Dubrava je poražena od Vidovčana 0:1 primivši gol u prvom dijelu. Vodeći Dinamo gubio je u Domašincu od Mladosti iz Svete Marije 0:1 i do poluvremena se vratio na 1:1. Jednim golom u nastavku Dinamo dolazi do sva tri boda. Galeb i Dubravčan prijetili su praznih pušaka. Drava je poražena u Donjem Mihaljevcu od Borca 2:3 nakon što je poluvrijeme bilo 1:1. Budućnost Podbrest i ČSK odigrali su 1:1. Prvo poluvrijeme bez golova, u nastavku je domaćin poveo, a gost izjednačio. Draškovec je s čistih 3:0 dobio Trnavu, s time da treba istaknuti pri gol koji je bio eurogol volejem u izvedbi Darka Kuzmića koji za sobom ima 44 ljeta. Izgleda da kod ovog igrača vrijedi pravilo kao kod vina – što starije, to bolje.

2. MNL istok 11. kolo: Hodošan – Graničar (N) 3:6 /subota/, Kraljevčan 38 – Croatia 1:1, Dubrava – Vidovčan 0:1, Dinamo (D) – Mladost (SM) 2:1, Galeb – Dubravčan 0:0, Drava (DM) – Borac 2:3, Budućnost (P) – ČSK 1:1, Draškovec – Trnava 3:0.

3. MNL zapad: Donji Koncovčak novi lider

Pobjeda i Sloga Štrigova završili su 2:2 sa svim golovima u prvom dijelu. Dinamo je u Žiškovcu poražen od Plavih 1:4. Igrači iz Prekope dobili su poluvrijeme 0:1. Hajduk je u Brezju poražen od Donjeg Koncovčaka 0:2 koji je tom pobjedom preskočio Zebanec na prvom mjestu. Omladinac je u Mačkovcu sedmicom ispratio Bratstvo iz Preseke.

3. MNL zapad 10. kolo: Parag – Zasadbreg 77 1:5/subota u Preseki/, Pobjeda – Sloga (Š) 2:2, Dinamo (Ž) – Plavi 1975 1:4, Hajduk (B) – Donji Koncovčak 0:2, Omladinac (M) – Bratstvo (P) 7:0. Zebanec je slobodan.

3. MNL istok: Bratstvo se ne da s čela tablice

Mladost Dekanovec je s 2:1 pobijedila Radničkog. Poluvrijeme je bilo 1:0. U Donjem Hrašćanu Borace je četiri puta torpediran od Torpeda. Bratsvo iz Savske Vesi se ne da s vrha. Danas su slavili u Otoku 2:0. Jadran je bio bolji od Romske vatre 5:3 nakon što su poluvrijeme dobili 2:1. Najefikasniji klub ovog vikenda bio je Omladinac Držimurec – Strelec koji je Trnje porazio 9:1. Poluvrijeme je bio 5:1. Budućnost Miklavec i Eko završili su 3:3 nakon što je poluvrijeme bilo 3:2.

3. MNL istok 10. kolo: Mladost (D) – Radnički 2:1, Borac (DH) – Torpedo 0:4, Otok – Bratstvo (SV) 0:2, Jadran – Romska vatra 5:3, Omladinac (DS) – Trnje 9:1, Budućnost (M) – Eko 3:3.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije