2. HMNL sjever: Pobjeda Grandya nad “zagrebačkom policijom” Zagrebom 92!

Da im je netko na početku rekao kako će kao novajlije u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi sjever na početku sezone u tri kola na svom kontu imati šest bodova – svi bi samo odmahnuli rukom i rekli da je to daleko od realnog.

Trenutna situacija za jedinog međimurskog predstavnika, MNK Grandy-a u 2. HMNL sjever izgleda upravo tako! Tri utakmice, šest bodova na kontu! Nakon prve utakmice u gostima i poraza 5-0 od prošlogodišnjeg hrvatskog prvoligaša Uspinjače, na domaćem terenu je prošli petak poražena momčad Fusia sa 6-2.

Danas u petak 19. listopada samo šest igrača MNK Grandya zaputilo se putem Zagreba na noge renomiranih “zagrebačkih policajaca” okupljenih u MNK Zagreb 92 i javili nam netom nakon završetka utakmice sretnu vijest – upisana je pobjeda od 6-5 i nova tri boda na kontu!

Utakmica je bila iznimno uzbudljiva, a poluvrijeme je završilo rezultatom 2:2. Naši dečki su u drugom poluvremenu poveli i sa 5:3, a deset minuta do kraja utakmice Zagreb 92 odlučio je zaigrati sa golmanom igračem ne bi li dostigao rezultat i preokrenuo utakmicu. Ipak do toga nije došlo i utakmica završava senzationalnom pobjedom Grandya u gostima rezultatom 6:5!

Kapetan utakmice Mario Oršić preuzeo je konce igre i zabio dva gola, a u strijelce su se još upisali Nikola Goričanec (2), Josip Fažon te vratar Danijel Marčec. U ekipi su još bili Bojan Cirkvenčić te Stefan Kolar. Pobjeda je time veća kad se zna da je Grandy opet na gostovanje otišao sa vrlo tankom “klupom”. Točnije, rezervnim golmanom.

Naš međimurski malonogometni klub MNK Grandy pretvara se u senzaciju lige, a svi jedva očekuju sljedeću utakmicu u petak, 26. listopada u 20.30 sati u Školskoj sportskoj dvorani OŠ Mala Subotica gdje ugošćuju zagrebački MNK Zagreb Puljić. Vidimo se na tribinama!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije