U srijedu stand up comedy u čakovečkom Podroomu

Za srijedu, 24. listopada s početkom u 20 sati Podroom Drink And Music Club najavljuje posebno izdanje s najjačim domaćim komičarima. Posjetitelje očekuje standardno dobar stand up comedy, odličan program uz vrhunsku zabavu s dva nova komičara koji je do sada uvijek okupio mnoštvo nasmijane i dobro raspoložene publike.

Aleks Curać-Šarić je prvi openmajkovac u Hrvatskoj koji je postao profesionalni komičar. Svoju karijeru kao amater započeo je baš na Open Mic Night večerima “I Hate Mondays” u Purgeraju. Prvi Open Mic (6.11.2006.) održan je ujedno i njegov prvi nastup kao stand up komičar. Sada svoje nastupe broji u stotinama od kojih je najviše klupskih gaža, ali ima tu i evenata, raznih promocija pa čak i vjenčanja.

Od samih početaka Aleks i njegovi nastupi su izazivali oduševljenje među publikom zbog njegovog karakterističkog talenta da se poveže i ostvari nevjerojatnu komunikaciju s istima što stvara osjećaj kao da je dio vašeg društva. S omiljenim temama kao što su muško-ženski odnosi, apsurd svakidašnjeg života i besmisleni proizvodi kojima nas bombardiraju u reklamama, lagano ostvaruje komunikaciju s publikom što dovodi do jako pozitivnih reakcija.

Kako sam kaže, improvizacija i komunikacija s publikom najveće su mu kvalitete kojima već petu godinu zabavlja publiku širom Hrvatske pa i dalje. Karlo Šmid pravi Hrvat jer je rođen u Hrvatskom zagorju, živi u Zagrebu, a račun ima u Splitskoj banci. Dođite i nasmijte se do suza uz vrhunske stand up komičare. Ulaz je 20 kuna, a uz to vas na šanku čeka piće iznenađenja.

Pozivaju se svi da dođu i doprinesu ovom jedinstvenom događaju i uživaju u nastupu urnebesno smiješnog dvojca. Ne propustite priliku da se dobro nasmijete. Cijene pića u Podroom Drink And Music Club-u su uvijek veoma pristupačne u što su se mnogi već imali prilike uvjeriti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije