Stolni tenis: U Belici odigran Otvoreni jesenji turnir

U nedjelju je u Belici odigran Otvoreni jesenji stolnoteniski turnir na kojem su nastupila 32 igrača. Prvo mjesto osvojio je Miljenko Peras igrač čakovečkoga ČSTK-a, čiji je suparnik u finalu bio Darko Trojko iz MSTC Nostra Žiškovec.

Igrom ždrijeba Peras i Trojko na turniru su igrali i u istoj kvalifikacijskoj skupini gdje je Peras također pobijedio, ali je Trojko kao drugi u razigravanju bio “nagazna mina” za ostale igrače, koji su se plasirali u završnicu. To je najbolnije osjetio jedan iz kruga favorita za prvo mjesto Zvonko Turk iz ČSTK-a, kojega je upravo Trojko eliminirao već u osmini finala.

Među najboljih 8 uz Perasa i Trojka plasirali su se Saša Škvorc iz Male Subotice, Emil Šestak iz Putjana te Beličanci Damir Sečan i trio iz obitelji Godina – otac Dragutin i sinovi Jurica i Filip. Polufinale su uz finaliste dohvatili Sečan i najmlađi iz obitelji Godina – Filip, koji su na kraju razigravali za treće mjesto, a ono je pripalo Sečanu.

Organizacija Udruge stolnotenisača amatera “USTA” iz Belice, kao i na dva prethodno odigrana turnira, bila je odlična, turnir je  svojim nastupom obogatio sekstet udaraljkaša iz Limene glazbe Belica, a nagrade osvajačima predale su ljepotice iz internetskog portala Women’s show.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije