Prijavite se za subotnji Jesenski kros Međimurja

Osam godina zaredom proljetni i jesenski kros za učenike osnovnih i srednjih škola Međimurja održavaju se u Čakovečkom parku. Ovogodišnji Jesenski kros Međimurja šesnaesti je takav kros po redu u organizaciji Atletskog kluba Međimurje, a održat će se u subotu, 20. listopada s početkom u 11 sati. 

Natjecanje će se kao i do sada održati u Čakovečkom parku, a start i cilj nalaziti će se na već poznatoj lokaciji u “Jezeru” pod zidinama Starog grada. Na ovoj prelijepoj lokaciji za trčanje, na proljeće se odazvalo 876 učenika iz svih škola s područja Međimurja, pa se organizator s pravom nada da dobar odaziv neće izostati ni u subotu.

Učenici od prvog do osmog razreda trče svaki razred zasebno, posebno u muškoj i ženskoj kategoriji. Srednjoškolci trče zajedno od prvog do četvrtog razreda u muškoj i ženskoj konkurenciji, dok će se u Utrci građana trčati na 3000 metara u muškoj i ženskoj konkurenciji te veteranke i veterani stariji od 40 godina za što će biti posebno proglašenje.

Prijavni listići mogu se podići u svim školama koje ispunjene treba donijeti na kros, a listić možete podići na startu neposredno prije utrke. Troje prvoplasiranih nagradit će se medaljama, a prvih šestero majicama glavnog sponzora krosa Međimurske banke. Najbolja osnovna škola koja osvoji najveći broj medalja osvojit će pokal. Sve informacije možete dobiti na broj mobitela 098 921 1479, a u slučaju kiše kros će se odgoditi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije