Biciklizam: BK Čakovec završio sezonu XC lige Ksaipa 2012.

Nakon što je 6. listopada završila XC liga Svetog Martina, u subotu 13. listopada
u organizaciji Biciklističkog kluba Čakovec privedena je kraju i druga sezona XC lige KSAIPA 2012.

Vozilo se deset kola i na ligi je sudjelovalo 59 biciklista, od toga četiri žene i pet djece. Kao i prošle godine bile su tri kategorije: OBADI (4 kruga) u kojoj je bilo 18 biciklista, KOMARCI (2 kruga) gdje je bilo 32 biciklista i MUŠICE (2 kruga, žene i djeca) gdje je ukupno bilo 9 biciklista. Start je bio u 16h.

OBADI su startali prvi i već po starom dobrom ritualu Velimir Čonkaš (BK Prelog) je bio prvi. Drugo mjesto je zauzeo Ivan Rožman (BK Mura Avantura), a treći je bio Vladimir Hunjak (BK Prelog). U toj kategoriji za čakovečki klub nastupili su Josip Rep, Tomislav Mihalic, Ilija Fabić i Franjo Pongrac.

Minutu kasnije startali su KOMARCI. U toj kategoriji je još uvijek moglo doći do promjena u ukupnom poretku jer vodila se borba za drugo, treće i četvrto mjesto u ukupno. Prvi je utrku završio Željko Rob (BK Mura Avantura) ispred Dragana Mihaleca (BK Čakovec), a treći je bio Marko Havaić. Od članova BK Čakovec vozili su Božidar Jalšovec, Boris Vukina i Denis Šafarić.

U kategoriji MUŠICA bilo je samo troje djece. Timotej Kocen je bio ispred svojih klupskih kolega Marcela Roba i Matije Trstenjaka (BK Mura Avantura). Time je završilo zadnje kolo i počeli su se zbrajati zadnji bodovi i bilo je vrijeme za proglašenje tri najbolja u sve tri kategorije u caffe baru Baza.

Rezultati:

MUŠICE:
1. Timotej Kocen (BK Mura Avantura)
2. Stjepan Hunjak (BK Prelog)
3. Marcel Rob (BK Mura Avantura)

KOMARCI:
1. Ilija Fabić (BK Čakovec)
2. Boris Vukina (BK Čakovec)
3. Željko Rob (BK Mura Avantura)

OBADI:
1. Velimir Čonkaš (BK Prelog)
2. Valentino Mišić (BK Mura Avantura)
3. Ivan Rožman (BK Mura Avantura)

Najbolji u sve tri kategorije su dobili unikatne pokale te poklon vrećice od sponzora – Trgovine biciklima – Beciklin Mihalec, a svi natjecatelji su od strane kluba bili počašćeni jelom i pićem također od sponzora caffe bara Baza i pizzerije Uno.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije