3. HNL Sjever: Pobjede Međimurja, Poleta i Nedelišća

U 9. kolu 3. HNL Sjever imali smo dva međimurska ogleda, a Međimurje je na svom terenu došlo do nove pobjede.

U Prelogu je Mladost dočekala Nedelišće. Nedelišće je pobijedilo 3:1. Na poluvremenu su vodili 2:0 golovima Jarića iz 17. minute glavom i Piškora koji je zabio u 26. minuti. Mladost je smanjila na 2:1 u 51. minuti preko Elvisa Sabola, a Filip Topolnjak je zabio u 62. minuti za Nedelišće za konačnih 3:1.

U Svetom Martinu na Muri Polet je došao velikim preokretom do treće uzastopne pobjede. Porazili su Graničar iz Kotoribe 3:2. Kotoripčani su u prvom dijelu poveli 2:0. Polet je smanjio na 2:1 i promašio kazneni udarac pa se tim rezultatom otišlo na odmor. U nastavku susreta Poletovci zabijaju još dva gola za pobjedu 3:2. Strijelci za Polet bili su Mihael Karlovčec, Igor Šoštarić i Tiago Rodrigues, a za Graničar Damir Matotek i Matija Kosec. Video sa susreta možete pogledati ovdje.

Međimurje je na svom travnjaku bilo bolje od Bjelovara 2:1. Mreže su mirovale do kraja prvog poluvremena, a tada Čakovčani zabijaju dva gola. Najprije Menzil u 41. minuti, a zatim Skoilber u 43. U nastavku Ljubić zabija za goste iz kaznenog udarca u 58. minuti za konačan rezultat 2:1.

U nedjelju u 16:00 sati ekipa Čakovca gostuje u Grabrovnici kod tamošnje Croatie.

Neobična uvertira u Prelogu

Sam uvod u susret Mladost Prelog – Nedelišće, prema riječima domaćeg predstavnika, bio je u najmanju ruku neuobičajen. Predstavnici Nedelišća odlučili su legitimirati doktoricu (?) pa je tu bilo problema. I sam susret je kasnio desetak minuta jer Nedelišće nije imalo odgovarajuće štucne (?), a kako nisu htjeli prihvatiti one koje im je ponudio domaćin jurili su u svoje prostorije po one crne boje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije