Centrometal lider, igrači Borca napustili travnjak u Savskoj Vesi

U derbiju Prve međimurske nogometne lige danas su se u Macincu sastali do danas trećeplasirani Centrometal i vodeći Naprijed iz Cirkovljana. Centrometal je slavio 2:0 s oba gola u prvom dijelu. Ovom pobjedom ekipa iz Macinca preuzela je prvo mjesto.

Sloboda je na svom travnjaku u Slakovcu ugostila ekipu Spartaka iz Male Subotice. U slučaju pobjede domaćin bi došao na prvo mjesto, no susret je završio 1:1. Slakovčani su poveli u prvom dijelu iz kaznenog udarca, a Spartak je izjednačio u drugom poluvremenu opet iz kaznenog udarca. Desetak minuta prije kraja igrač Slobode dobio je drugi žuti karton pa je domaćin završio susret s igračem manje.

U Murskome Središću Rudar je dočekao Sokola iz Vratišinca. Izgleda da je pospano jesensko vrijeme utjecalo na napadače pa je susret završio s početnih 0:0.

U Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi istok Donji Koncovčak je bio domaćin Dinamu iz Žiškovca. Donji Koncovčak je slavio 4:1. Dinamo se dobro držao prvo poluvrijeme koje je završilo 1:1, no u nastavku domaćin zabija tri gola i dolazi do sigurne pobjede.

Bratstvo je kao vodeća ekipa Treće međimurske nogometne lige istok u Savskoj Vesi ugostila Borca iz Donjeg Hrašćana. Utakmica nije došla do devedesete minute. Bratstvo je povelo 1:0, Borac poravnao. Bratstvo je povelo i 2:1, da bi Borac opet poravnao. Rezultatom 2:2 ušlo se u završnicu. Dvije minute prije kraja dosuđen je kazneni udarac za domaćina.

Gosti se nisu pomirili s tom odlukom glavnog suca i krenulo se u nemile scene koje su rezultirale s dva crvena kartona za ekipu Borca. Ostatak momčadi je napustio igralište i susret je završio dvije minute prije kraja.

U nedjelju u 10:30 sati u 2. MNL istok u Novakovcu igraju Graničar i vodeći Dinamo iz Domašinca, a u 3. MNL istok u isto će vrijeme početi u Svetome Križu Eko i Omladinac Držimuresc Strelec. Svi ostali igraju od 15:30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije