Karate: Braća Muršić uspješni na početku sezone

U Rijeci je 29. i 30. rujna održan međunarodni karate turnir “Cro open” na kojem je nastupilo 1300 natjecatelja iz 16 država. U uzrastu učenika (10 i 11 godina), u poluteškoj kategoriji (-46 kg) Fabijan Muršić je osvojio zlato nakon što je pobijedio predstavnika Mađarske rezultatom 8:0, predstavnika karate kluba Biograd 9:0, dok je u polufinalu uvjerljivim nožnim tehnikama deklasirao predstavnika karate kluba Samobor rezultatom 9:2.

U finalu je rezultatom 5:0 pobijedio natjecatelja karate kluba Velika Gorica. U uzrastu mlađih kadeta (12 i 13 godina) Vilim Muršić je zauzeo sedmo mjesto u lakoj kategoriji (-41 kg). U prvom kolu je izgubio meč od predstavnika Italije 3:8. Talijan se plasirao u finale, pa je Vilim dobio priliku za broncu u repasažnim borbama.

U repasažu je pobijedio predstavnika Porto Tolero iz Ploča 8:0, da bi nakon toga izgubio meč od predstavnika Susedgrada rezultatom 6:2. Na turniru Međimurje open koji je održan 8. rujna Fabijan je osvojio zlato u uzrastu učenika (-46) i srebro u uzrastu mlađih kadeta (-45kg), a Vilim broncu u uzrastu mlađih kadeta (-41kg).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije