U Podroomu studentski party i koncert rock benda Gretta

Studentski party – srijeda 10. listopada od 21 sati

Dok još nisu počele prave obaveze na faksu, pozivamo sve student da dođu na prvi studentski party u gradu. Naravno, poziv se odnosi na sve, znači i na one koji nisu student. Svakako, sljedeće srijede, 10. listopada 2012. pridružite se ekipi studenata popijte pivu i isplešite se kao još nikada do sada.

Za odličnu glazbenu atmosferu i dobru zabavu će se pobrinuti DJ Sino te njegov repertoar koji se sastoji od domaće i strane pop rock glazbe. Da ne zaboravimo na atraktivnu i opuštenu ekipu iz Podroom-a i promotivne cijene pića.

Juice +vodka = 10 kuna
Sprite + vodka = 10 kuna
Bambus 0.3 dcl = 12 kuna
Litra + voda = 50 kuna

Još jednom je Podroom pripremio zabavni program za mlade te zabavu do ranih jutarnjih sati.

Koncert zagrebačkog rock benda Gretta – petak 12. listopada od 21 sati

U petak , točnije 12.listopada 2012. s početkom u 21 sat, Podroom za svoju publiku priprema pravu poslasticu, zagrebački rockeri – Gretta. Tomisla Čubek – Chubi (vokal, gitara), Hrvoje Medanić (gitara), Tomislav Kralj (bass) i Robert Modlic (bubanj) tvore mladi bend koji uistinu obećava. Iz tog razloga vas pozivamo da nam se pridružite te se sami u to uvjerite.

Band postoji od 2004. godine. Nakon nekoliko godina vježbanja, stvaranja i puno odsviranih koncerata počelo je snimanje prvog albuma. Kompletan materijal je snimljen i napokon u četvrtom mjesecu 2007-e potpisuju ugovor s izdavačkom kućom “Dancing Bear”.
U šestom mjesecu 2008. konačno izlazi prvi album “Fanatik”. Novi bubnjar, novi producent i drugi album – “Vidim što vidim” (Aquarius/Spona,2010.) nominiran za diskografsku nagradu “Porin” u kategoriji najbolji alternativni album.

Nakon dvije godine i super uspješnog albuma “Vidim što vidim”, puno odsviranih koncerata, promocija, spotova konačno 2012. izlazi album “Kreteni” koji Gretta dolazi promovirati upravo u Podroom kao prvi promotivni koncert u nizu.

Novi album donosi vedriji, otvoreniji i prštaviji zvuk kojeg je publika prepoznala u najavnom singlu albuma “Moderna”. “Kreteni” zvuče moćno, moderno, žestoko i melodično, za što dio zasluga svakako treba pripisati Srđanu Sekuloviću-Skansiju, producentu albuma.
Dečki iz Grette odlučili su paralelno sa predstavljanjem albuma u eter porinuti novi singl “Kaos” za kojeg sami kažu: “Kaos na najbolji način predstavlja novi album, u produkcijskom i glazbenom smislu i suptilno progovara o vođenju ljubavi na javnom mjestu”.

Središnja promocija albuma održat će se u malom pogonu Tvornice, 18.10., u sklopu Velike Rock Eksplozije, nakon kojeg slijede koncerti diljem Hrvatske.

• 6.10. Zagreb, Aquarius CD shop, Varšavska 48 – promocija spota “Kaos”, u 12 sati
• 12.10. Čakovec, Podroom
• 18.10. Zagreb, Tvornica, mali pogon
• 27.10 Makarska, Mirakul
• 2.11. Gospić, Harvester
• 3.11. Rijeka, Palach

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije