Odbojkaši Centrometala traže prolaz u kupu

Odbojkaši Centrometala traže prolaz u kupu

U srijedu 3. listopada 2012. sa početkom u 17:30 sati u Atonu se igra uzvratna utakmica osmine finala Kupa Hrvatske za odbojkaše u kojem odbojkaši Međimurje Centrometala dočekuju Zagreb.

Prvi susret igran u subotu u Zagrebu dobili su Međimurci sa 3:2. Za prolaz u četvrtfinale potrebna im je još jedna pobjeda. U slučaju da bude 1:1 u pobjedama igrat će se “zlatni set”. No u črečanskom klubu se nadaju da do toga neće doći.

Najavu utakmice dao nam je trener Centrometala Kirić: “Pa obzirom da smo u ovom kolu kupa bili nositelji dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Zagreb je mlada, ali dobra i opasna ekipa. Ukoliko ne budemo na nivou moglo bi biti problema. Zato trebamo ući u susret maksimalno. U prvom susretu imali smo mnogo problema oko sastava ekipa, ovaj put toga ne bi trebalo biti. Osobno vjerujem u sigurnu pobjedu. U konačnici, u zadnjem mjesecu dobili smo ih dva puta u Zagrebu, vjerujem da ćemo i treći put.”

U slučaju prolaska u četvrtfinale tamo su mogući protivnici našem klub Mladost Marina Kaštela, zagrebačka Mladost, Rovinj, te pobjednik susreta Mursa Osijek – Daruvar. Ti susreti igraju se krajem studenog.

Već u subotu Centrometal gostuje u Rijeci u sklopu prvog kola 1.A odbojkaške lige.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije