Psi u čakovečkom skloništu potopljeni, apel za pomoć!

“Dolaskom kiša i lošeg vremena veliki dio bokseva i dvorišta nisu natkrivena, samim time, voda se zadržava u dvorištima i psi doslovce spavaju i žive u vodi. Kućice koje su od drveta upiju vodu, pa ni one nisu suho sklonište za jadne napuštene psiće. Tako da psi nemaju suho mjesto na koje bi se sklonili. Evo kako su boksevi izgledali danas (naslovna fotografija).

Poslane su zamolbe za donaciju šljunka firmama koje imaju separaciju šljunka i kamenje, da bi dvorište ostalo suho potrebni su čisti kamenčići koji će propuštati vodu, agregat kižlek 4-8mm. Nažalost do sada odaziva nije bilo. Jedan kamion agregata stoji oko 900,00 kuna. Da bi pokrili sva dvorišta pod vodom potrebno je barem 4 kamiona.


Ukoliko ste voljni pomoći  donacije možete uplatiti na žiro račun Skloništa za životinje Prijatelji broj 2392007-1100006495, poziv na broj 02 888, svrha uplate: donacija- sljunak.

Oni nemaju nikoga osim nas i naša je moralna i ljudska dužnost da im pomognemo. I najmanji iznos donacije pomoći će psićima da barem na suhome dočekaju jesenje kiše.

Hvala svima unaprijed od srca!”

Udruga Prijatelji

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije