VIDEO: U petak i subotu Radio gorice za Katružu

Međimurska zaklada solidarnosti “Katruža” i Radio 1 tradicionalno i ovu godinu organiziraju akciju Radio gorice za Katružu. Akcija će se provoditi dva dana.

U petak, 21. rujna od 9,30 do 11,30 sati na Trgu Republike prodavati će se zakladni suveniri. Za svaku kupnju ili donaciju poklanjaju jabuku Agre Čakovec. Na štandu će im se pridružiti Mirko Švenda Žiga, upravitelj Zaklade i zamjenik župana Matija Posavec, župan Ivan Perhoč i drugi. Njihova se posjeta očekuje oko 9,30 sati.


U subotu, 22. rujna u 8,30 sati  ispred Gradskih bazena u Čakovcu kreće vesela povorka prema goricama u Gornjem Međimurju, a s njima će biti Skandal bend. Iz Zaklade pozivaju vinogradare da se uključe u akciju donacijom grožđa,mošta ili na neki drugi način.

U akciji im pomažu: Jamnica, Vinogradarstvo i vinarstvo Tomšić Železna Gora,Vajda d.d. Čakovec, Hamer d.o.o. pekara Suncokret Čakovec,  Panoex,  Međimurka BS i Horvat univerzal vinarska oprema Varaždin.

Cjelokupni prihod akcije iskoristiti će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima s područja Međimurske županije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije