Brojne krađe tokom vikenda: Sve brojnije provale po obiteljskim kućama

Tijekom noći 13. na 14. rujna, u Ivanovcu u Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kancelarije privatnog poduzeća iz Ivanovca. Počinitelj je  nasilno otvorio ulazna vrata hale, a zatim je iz jedne od kancelarija otuđio manju količinu kovanica. Materijalna šteta je neznatna.

Tijekom noći 13. na 14. rujna, u Okruglom Vrhu nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 59-godišnjeg muškarca iz Okruglog Vrha. Počinitelj je iskoristio nepažnju ukućana te je ušavši u otključanu kuću nasilno otvorio ormar u spavaćoj sobi odakle je otuđio jedan zlatni lančić, tri zlatna privjeska i jednu pletenu zlatnu mušku narukvicu. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.


U Mihovljanu
, u Ulici Svetg Mihovila 15. rujna nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 43-godišnjeg muškarca iz Mihovljana. Počinitelj je nasilno otvorio podrumski PVC prozor, a zatim je u unutrašnjosti kuće iz novčanika otuđio više tisuća kuna u raznim apoenima i manju količinu eura. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna.

U Šenkovcu, u Zelengajskoj ulici 14 na 15. rujna nepoznati počinitelj provalio je u prostorije sportskog doma “Gorčica”. Nepoznati počinitelj je nasilno otvorio više ulaznih vratiju sportskog doma, a zatim je iz jedne od prostorija otuđio jednu staklenku meda. Materijalna šteta je neznatna.

U Pribislavcu u Ulici Ante Starčevića 14. na 15. rujna nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 62-godišnje žene iz Pribislavca. Nepoznati počinitelj popeo se na balkon kuće, a zatim je kroz pritvorena vrata ušao u unutrašnjost. Nakon što je ispreturao stvari iz novčanika je otuđio više desetaka eura, putovnicu i zdravstvenu iskaznicu i bankarsku karticu 68-godišnjeg muškarca. Nakon toga iz ormarića i iz torbice otuđio je nekoliko stotina kuna i manju količinu eura. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

U Čakovcu u Ulici Miroslava Krleže 16. rujna oko 1 sat nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 45-godišnjeg muškarca iz Čakovca. Nepoznati počinitelj tjelesnom snagom je savinuo metalnu ogradu terase, a zatim je nasilno otvorio prozor i ušao u kuću odakle je otuđio kavu i slatkiše. Materijalna šteta se procjenjuje na sto tisuća kuna.

U Šenkovcu, u Pavlinskoj ulici 15. rujna od 00.15 do 4 sata nepoznati počinitelj provalio je u caffe bar u vlasništvu 39-godišjaka iz Šenkovca. Počinitelj je nasilno otvorio vrata lokala, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio nekoliko stotina kuna i neutvrđenu količinu cigareta. Također je provalio u juke box  iz kojeg je otuđio neutvrđenu količinu kovanica. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv svih počinitelja podnijet će se kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije