Komentar nedjeljnog kola: Nema više stopostotnih

U 3. HNL Sjever Graničar je u Kotoribi pobijedio Viroviticu 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a za Kotoripčane je zabio Matija Lončar. Remi je bio do samog kraja kada je u posljednjim trenucima radost Graničaru donio Vilim Kos koji je zabio za 2:1.

1. MNL: Pobjednički niz Naprijeda zaustavljen u Ivanovcu

Nakon pet pobjeda Naprijed je posustao u Ivanovcu kod Mladosti gdje je susret završio 3:3.

I na poluvremenu je bilo “miroljubivih” 2:2. Sokol je golom Luke Mikolaja u 3. minuti pobijedio čakovečku Slogu 1:0. U Palovcu je Dinamo poražen od BSK-a 1:3. Beličanci su na poluvremenu imali 0:2 i to su znali sačuvati u drugom dijelu.

U Palinovcu je Mladost poražena od Centrometala 2:3. Poluvrijeme je bilo 2:2, a u nastavku je momčad iz Macinca golom došla do punog plijena. Podturen je jednim golom u prvom dijelu i s dva u nastavku ispratio Pušćine s 3:0.

1. MNL 6. kolo: Rudar – Spartak 2:0 (subota), Polet (P) – Omladinac (NSR) 0:4 (subota), Sokol – Sloga (Č) 1:0, Dinamo (P) – BSK 1:3, Sloboda (S) – Čukovec 77 1:0 (subota), Mladost (I) – Naprijed 1:1, Mladost (Pal.) – Centrometal 2:3, Podturen – Pušćine 3:0.

2. MNL zapad: Mali Mihaljevec bolji od lidera Gornjeg Mihaljevca

U susretu četvrte i vodeće ekipe Mali Mihaljevec je bio bolji od Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca 4:2. Prvi dio završio je 2:1. U susretu dviju rijeka u Kuršancu je Drava poražena od Mure 2:3. Napredak je u Gornjem Kraljevcu pobijedio Slobodu iz Mihovljana 2:1. Prvi dio pripao je domaćinu 2:0. Međimurec je poražen od Jedinstva iz Novog Sela na Dravi 1:3. Gost je na poluvremenu već vodio 0:2.

U derbiju začelja prvi bodovi za Mladost iz Selnice koja je slavila u Trnovcu 3:2. Poluvrijeme je Mladost dobila 2:1. Venera i Brastvo Jurovec odigrali su 3:3. Domaćin je poveo 2:0, poluvrijeme je bilo 2:1. Iako je Venera imala i 3:1 Jurovčani su s još dva gola došli do boda. Šenkovec je bio bolji od Plavih iz Peklenice 3:1 i došao je na mjesto lidera.

2. MNL zapad 6. kolo: Drava (K) – Mura 2:3, Napredak – Sloboda (M) 2:1, Strahoninec – Hajduk 4:0, Međimurec – Jedinstvo (NSD) 1:3, Trnovec – Mladost (S) 2:3, Venera – Bratstvo (J) 3:3, Šenkovec – Plavi (Pek.) 3:1, Mali Mihaljevec – Jedinstvo (GM) 4:2.

2. MNL istok: Remi Trnave i vodećeg Dinama

Niz nepobjedivosti Dinama iz Domašinca došao je svome kraju u Goričanu gdje je susret s Trnavom završen 1:1. Domaćin je poveo početkom drugog poluvremena, a pri samom kraju susreta Dinamo je zabio iz kaznenog udarca. Croatia iz Orehovice i dalje ne zna kako barem do boda, kod kuće ih je pobijedila Drava 1:4. Budućnost je u Podbrestu odigrala s Galebom 1:1. Galeb je poveo, Budućnost izjednačila u prvom dijelu, a u nastavku mreže miruju.

Draškovec je s 4:2 pobijedio Hodošan, a poluvrijeme je domaćin dobio 1:0. ČSK je s 6:2 bio bolji od Dubrave. Domaćin je odlično otvorio susret i već je na poluvremenu bilo 4:1. Borac je u Turčišću pobijedio Kraljevčana 5:3 i na tablici se izjednačio s vodećim Dinamom. Dubravčan i Vidovčan nisu uspjeli zabiti i razišli su se kako su se i našli – bez golova 0:0.

2. MNL istok 6. kolo: Croatia – Drava (DM)1:4, Budućnost (P) – Galeb 1:1, Draškovec – Hodošan 4:2, Trnava – Dinamo (D) 1:1, ČSK – Dubrava 6:2, Borac – Kraljevčan 38 5:3, Dubravčan – Vidovčan 0:0, Graničar (N) – Mladost (SM) 0:1 (nedjelja u 10,30 sati).

3. MNL zapad: Vodeći Zasadbreg teško do boda u Preseki

Bratstvo je u Preseki bilo blizu pobjede nad vodećim Zasadbregom. Zasadbrežani su poveli 0:1, poluvrijeme je završilo 1:1. Bratstvo je u nastavku potpuno okrenulo rezultat povevši 2:1, no pet minuta prije kraja primili su gol za konačnih 2:2. Dinamo je u Žiškovcu poražen od Paraga 4:5 i sad je jedini klub bez boda. Poluvrijeme je završilo 1:3, a domaćin je utakmicu završio s igračem manje. Hajduk je izrazito slab i anemičan što je iskoristio Zebanec zabivši dva gola u drugom dijelu i slavivši u Brezju 0:2. U Mačkovcu Omladinac i Pobjeda odigrali su bez golova 0:0.

3. MNL zapad 5. kolo: Dinamo (Ž) – Parag 4:5, Hajduk (B) – Zebanec 0:2, Omladinac (M) – Pobjeda 0:0, Bratstvo (P) – Zasadbreg 77 2:2, Donji Koncovčak – Sloga (Š) 3:1 (subota). Plavi 1975 su slobodni.

3. MNL istok: Pet vodećih klubova u samo dva boda

U Štefancu Jadran i Mladost Dekanovec završili su bez golova. To je iskoristio Omladinac Deržimurec – Strelec koji je pobijedio Otok 3:0 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku te je preuzeo prvo mjesto na tablici. Borac je u Donjem Hrašćanu poražen od Budućnosti iz Miklavca 2.3. Poluvrijeme je bilo 1:1. Trnje se i dalje provodi kao bos po trnju, kod kuće su poraženi od Torpeda 2:6. Poluvrijeme je bilo 1:2. Nakon pogreške domaćeg vratara rezultat je 1:3. Trnje ne koristi svoje prigode, Torpedo zabija još tri gola i dolazi do visoke pobjede.

3. MNL istok 5. kolo: Jadran – Mladost (D), Omladinac (DS) – Otok 3:0, Borac (DH) – Budućnost (M) 2:3, Eko – Radnički 1:1 (nedjelja u 10:30 sati), Trnje – Torpedo 2:6, Romska vatra – Bratstvo (SV) 0:16 (subota u Savskoj Vesi).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije