Ženski nogomet: Katarina Zrinski i Trnava podijelili bodove

Šest golova, podjela bodova, dva crvena kartona, kazneni udarac, propuštene prilike – tako bi ukratko mogli opisati međimurski derbi 3. kola 2. ŽHNL zapad – sjever između nogometašica Katarine Zrinski i Trnave iz Goričana odigran na stadionu Mladosti u Čakovcu.

Čakovčanke su na otvaranju susreta povele 2:0. Za 1:0 zabila je Damjana Antolin koja je pucala s ruba kaznenog udarca, vratarka Kivač je obranila, no lopta je u rotaciji otišla u gol. Na 2:0 povisila je u 15. minuti Petra Levačić na asistenciju Antolin. Nakon gola Levačić je ostala vani zbog ozljede gležnja.

U samo tri minute cure iz Goričana vraćaju stvari na početak. Upućena je duga lopta koju je Gabrić dodala za Romanu Njari koja ju iz neposredne blizine šalje u mrežu. Njari zabija u 40. minuti nakon što je dobila loptu s lijeve strane. Poluvrijeme ipak ne završava 2:2 jer je u posljednjim trenucima prvog dijela dosuđen kazneni udarac za Katarinu Zrinski. Srušena je bila Hren, a sigurna realizatorica bila je Antolin.

U drugom dijelu vidjeli smo samo jedan gol i to na početku poluvremena. Paškvalina Gabrić primila je loptu koja je upućena s lijeve strane te ju je odmejernim udarcem poslala u mrežu za konačnih 3:3. Do kraja susreta imale su ekipe prigode koje nisu realizirali. Treba istaknuti 68. minutu kada su nakon međusobnog udaranja crvene kartone dobile domaća kapetanica Vesna Brežni i igračica Trnave Paškvalina Gabrić.

Nakon susreta domaćin je bio zadovoljan bodom usprkos što su propustili dva gola razlike, dok gosti za medije nisu htjeli dati izjavu (nismo im valjda mi nešto krivi) uz direktivu upućenu nama neka nam sudac dade izjavu. Kako je on već otišao u svoje prostorije ostali smo kratkih rukava. Domaća trenerica Ines Petričević bila je zadovoljna remijem i izrazila osnovni cilj njenog kluba za ovu sezonu, a to je prva liga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije