U nesreći šestero ozlijeđenih, trogodišnje dijete bori se za život!

Šest je osoba, među kojima i trogodišnje dijete, ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u 14 sati na cesti između Sivice i Podturna.

Nesreća se dogodila kada je 34-godišnji vozač iz Podturna zbog neprilagođene brzine na zavoju prešao na drugi prometni trak i sudario se s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Vozač je teže ozlijeđen. U njegovu automobilu ozljede opasne za život zadobilo je i trogodišnje dijete, dvije su putnice teže, a jedna lakše ozlijeđena.

U drugom automobilu lakše je ozlijeđena vozačica (59). Svi su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec.


Dopuna Policijske uprave međimurske:

U četvrtak, 6. rujna oko 14 sati na cesti između Sivice i Podturna dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 34-godišnjak iz Podturna, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste. Zbog toga je u zavoju prešao vozilom na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka sa kojim je upravljala 59-godišnjakinja iz Sivice. Nakon udara neki od dijelova oba vozila odbačeni su u teretni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao i obavljao radove uz rub kolnika 29-godišnjak iz Preloga.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozači i putnici iz osobnih automobila. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su u vozilu 34-godišnjaka teško ozlijeđeni vozač i tri putnika, dijete i 30-godišnjakinja iz Podturna, te 26-godišnjakinja iz Piškorovca, dok je dijete iz Paraga lakše ozlijeđeno. Vozač, dijete i 30-godišnjakinja iz Podturna zadržani su na liječenju. 59-godišnja vozačica drugog osobnog automobila lakše je ozlijeđena.

U vremenu od 14.30 do 16 sati promet na cesti između Sivice i Podturna bio je zatvoren i usmjeren na obilazne prometne pravce.

Protiv 34-godišnjeg vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije