Održana 7. Utrka grada Mursko Središće

Sedma po redu utrka grada Mursko Središće koja je se održava pod pokroviteljstvom Grada Mursko Središće, okupila je 150 trkača koji su sudjelovali u velikoj utrci “Utrka grada” od 10 km (Mursko Središće, Peklenica, Križovec), te “Utrci građana” koja je iznosila 2,6 km.

Po prvi puta održana je baby i dječja utrka. U utrci su sudjelovali trkači uglavnom iz Hrvatske, ali je bilo i tradicionalno dobrih konkurenata iz Slovenije i Mađarske. Natjecanje su otvorili najmlađi trkači, od kojih prva tri mjesta u muškoj kategoriji osvojili su Ilija Liklin, Valentino Nerer  i Leonard Vuković, dok u ženskoj kategoriji dječje utrke prva tri mjesta osvojile su Jelena Horvat, Sara Palnec i Tena Mikolaj.

U utrci grada u muškoj kategoriji najbolji je bio Draženu Dinjaru iz Gornje Stubice, a preostala dva mjesta pripala su Tomislavu Kukovec iz Varaždinskih Toplice i Đuri Komlenoviću iz Kutine, dok u ženskoj kategoriji najbolja je bila Valentina Belović iz Varaždina, a preostala dva mjesta pripala su Martini Bezek iz Murskog Središća i Jasmini Ilijaš  iz Donjeg Kraljevca.

U maloj utrci, tj. Utrci građana prva tri mjesta u muškoj kategoriji pripala su Tihomiru Cenku iz Ludbrega, Mariu Horvatu iz Malog Mihaljevca i Zvonku Horvatiću iz Čakovca, a u ženskoj kategoriji najbolje su bile Nina Dobša iz Čakovca, Martina Turk iz Murskog Središća i Patricija Bogdan iz Murskog Središća.

Organizator utrke zadovoljan je i odazivom trkača, a da se trčanjem bave i mladi i stari pokazali su svojim primjerom  najmlađa sudionica utrke na 10 km Nives Zebić (1998.g.) iz Garešnice, dok je najstariji trkač Josip Đunđek iz Varaždina rođen 1924.godine. Natjecanje su uz organizatora Krešu Levačića, sproveli i suci Kos, Stanko i Bogdan.

Za jelo i piće pobrinule su se žene iz Društva žena Mursko Središće, Peklenica i Križovec, a za sigurnost na cesti tu su bili vatrogasci iz Murskog Središća, Peklenice i Križovca, te djelatnici PU Međimurske. Organizator zahvaljuje svima koji su pomogli u samoj organizaciji utrke, sponzorima koji su  pomogli s prigodnim poklonima, gradu Mursko Središće na financijskoj pomoći.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije