Film Cvjetni trg osvojio nagradu na Montreal film festivalu

Film Cvjetni trg osvojio nagradu na Montreal film festivalu

Čakovčanin Robert Lisjak (studio Dvije lije) montažer je novog filma Krste Papića “Cvjetni trg” . Film je na upravo završenom Montreal film festivalu prikazan u glavnom programu “World competition” gdje je osvojio nagradu: Freedom of speech award FLOWER SQUARE (CVJETNI TRG) by Krsto Papic (Croatia)  For daring expose the worldwide problem of corruption and its links with organized crime and how it functions as a system which reaches all levels of society.


>>> Više o filmu

Trailer

Montreal je jedan od desetak najvećih filmskih festivala na svijetu (tzv. A kategorije – u kojoj su i Cannes, Berlin, Venezia…) , a za prikazivanje u nekom od mnogobrojnih programa, konkuriralo je preko 1.500 filmova iz cijelog svijeta.

Samo 18 odabranih filmova prikazano je u glavnom programu  “World competition”. Treba napomenuti da je ovo već  peta uspješna filmska suradnja Papića i Lisjaka (…Život sa stricem, Priča iz Hrvatske, Kad mrtvi zapjevaju, Infekcija…).

Cvjetni trg će se početi prikazivati u našim kinima početkom listopada, a upravo se vode intenzivni pregovori da se hrvatska pretpremjera održi 27. rujna u Čakovcu. Više o filmu saznajte ovdje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije