Polet Pribislavec kažnjen zbog juniora

U 2. kolu juniorske B skupine trebali su igrati Podturen I Polet Pribislavec. Kakos u gosti nisu odazvali NK Polet Pribislavec je kažnjen s 500 kuna kazne. Vrijedi dodati iz ove skupine juniora da je Mladost u Ivanovcu s 18:0 pobijedila Dinamo iz Domašinca.

Proteklo kolo kod seniora proteklo je sudeći po kaznama mirno. U 1. MNL isključena su tri igrača i svi su kažnjeni sa samo jednom utakmicom neigranja. U 2. MNL istok također tri isključenja, a u 2. MNL zapad dva i to oba igrača Mladosti iz Selnice, a jedan od njih je zaradio četiri utakmice neigranja. U 3. MNL istok jedno isključenje, a čestitamo igračima 3. MNL zapad koji su odigrali kolo bez isključenja te u idućem kolu svi imaju pravo nastupa jer nitko nema ni tri žuta kartona.

Kod veterana je također vatreno i to kod dviju Mladosti. U istočnoj skupini veteranski igrač iz Preloga dobio je dvije utakmice kazne, a na zapadu kod ekipe iz Ivanovca tri utakmice zabrane igranja.

U mlađim dobnim skupinama bodu u oči rezultati 23:0 (mlađi pioniri Poleta iz svetog Martina na Muri toliko su pobijedili Omladiac iz Mačkovca) 17:0, 16:0, 14:0 i još brojni slični. U A skupini kod pionira susret između Malog Mihaljevca i Sloge iz Štrigove je prekinut kod rezultata 0:4 jer nije bilo dovoljno domaćih igrača. U juniorskoj A skupini isključena su čak tri igrača, od toga dva iz Slakovca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije