Komentar nedjeljnog kola: Naprijed sam na vrhu

1. MNL: Naprijed sam na vrhu

Spartak je kod kuće poražen od čakovečke Sloge 0:1. Gol je pao pet minuta prije kraja susreta. Domaćin je većinu susreta odigrao s igračem manje jer je isključen vratar koji je sapleo čakovečkog igrača u izglednoj prilici za gol. Sokol je došao do prve pobjede i to s više nego uvjerljivih 4:0 protiv Čukovca.


Spartak je poražen od Sloge 0:1

Dinamo je u Palovcu poražen od Naprijeda 2:3. Poluvrijeme je bilo 1:1. Gosti su dva gola iz kaznenih udaraca poveli 3:1, da bi Dinamo smanjio na 2:3. Mladost je u Ivanovcu golom u 20. minuti pobijedila Pušćine 1:0 i tako upisala prva tri boda. Mladost je u Palinovcu pobijedila Podturen 2:0 zabivši jedan gol u svakom poluvremenu.

Mladost je u Ivanovcu golom u 20. minuti pobijedila Pušćine 1:0

2. MNL zapad: Šenkovec i Jedinstvo i dalje na vrhu

Drava je u Kuršancu zabila u svakom poluvremenu jedan gol i pobijedila Slobodu iz Mihovljana 2:0. Mura je pobijedila Hajduk 4:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku ekipa iz Hlapičine zabija još tri gola za tri domaća boda. Trnovec je s 3:0 isprato Plave zabivši dva gola u prvom dijelu i jedan u drugom. Venera je poražena od Jedinstva 1:3. Gost je na poluvremenu vodio 0:1. Jedinstvo već u utorak igra kup s Međimurjem.

Međimurec je u završnici susreta dobio Bratstvo iz Jurovca 4:2. Poluvrijeme je bilo 1:1, pred kraj susreta 2:2, da bi domaćin s dva gola u samoj završnici slavio 4:2. Strahoninec je na svom travnjaku bio uvjerljiv protiv Mladosti iz Selnice koju je pobijedio 3:0. Šenkovec je bio bolji od Malog Mihaljevca 4:2, a prvi dio je domaćin dobio 3:0.

2. MNL istok: Dinamo peticom potvrdio mjesto lidera

U derbiju začelja Croatia je stradala kod kuće od Galeba 2:6. Poluvrijeme je bilo 0:3. Momčad iz Orehovice jedina na kontu nema ni jedan bod. Drava je u Donjem Mihaljevcu pobijedila Hodošan 4:2. Svako poluvrijeme je domaćin dobio 2:1. U Podbrestu je Budućnost poražena od vodećeg Dinama iz Domašinca 0:5. Već je na poluvremenu bilo 0:3.

Trnava i Kraljevčan su pred tristotinjak gledatelja odigrali 1:1. Gosti su poveli, a domaćin je izjednačio. Susret je na žalost obilježila teška ozljeda igrača Kraljevčana pa je završio sa zakašnjenjem od pola sata u odnosu na ostale susrete.

ČSK je došao do prve pobjede uvjerljivo savladavši Vidovčan 5:1. Prvi dio je bio 3:1. Borac je u Turčišću pobijedio Mladost iz Svete Marije 4:2. Poluvrijeme je već bilo 4:1. Dubravčan je savladao Graničara 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:1. Nakon što je domaćin poveo 2:0 igrač iz Novakovca je dobio crveni karton i time olakšao domaćinu da dođe do pobjede.

3. MNL zapad: Zasadbregu općinski derbi

Zebanec je bio bolji od Paraga 11:1. Prvi dio je pripao domaćinu rezultatom 4:1. Dinamo je u Žiškovcu poražen od Pobjede 1:3. Prvi dio bez golova. Gosti su poveli, Dinamo je izjednačio. Pobjeda ipak s dva gola na kraju dolazi do pobjede.

Hajduk je u Brezju u općinskom derbiju poražen od Zasadbrega 1:5 nakon što su gosti već na poluvremenu imali prednost 1:3. U Mačkovcu je Omladinac pobijedio Slogu 2:1 sa svim golovima u drugom poluvremenu.

3. MNL istok: Romska vatra slavila protiv Trnja

Otok je u zanimljivom susretu bio bolji od Mladosti iz Dekanovca 4:3. Domaćin je vodio 1:0 i 2:1 da bi poluvrijeme završilo 2:2. Gosti su napravili potpuni preokret i poveli 2:3, no Otok s još dva gola na kraju slavi 4:3. Jadran je bio bolji od Borca 3:1 nakon što je prvi dio dobio 1:0.

Omladinac je s čak 8:1 bio bolji od Radničkog. Poluvrijeme je bilo 4:1. Petica je pala u Miklavcu gdje je Budućnost torpedirala Torpedo 5:0. Prvi dio je već završio 4:0. Trnje je kod kuće stradalo od Romske vatre 2:6. Poluvrijeme je bilo 0:2, gosti su čak imali i 0:6, da bi Trnje tek smanjilo na 2:6.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije