Devet medalja čakovečkih streličara

Protekle nedjelje streličarski klub “Grofovi konjski”  organizirao je turnir “Štit grofa Konjskog” koji je održan na tamošnjem nogometnom igralištu. Na turniru je sudjelovalo 70-tak streličara iz BiH, Slovenije i Hrvatske koji su se borili s izuzetno jakim vjetrom cijeli dan, a na kraju bili i malo oprani kišom. Iz Streličarskog kluba “Katarina Zrinski” Čakovec nastupilo je 16 streličara osvojivši ukupno 9 medalja.

U stilu standardnog luka u kategoriji dječaka do 12 godina Ivo Maček osvojio je prvo mjesto, a u kategoriji dječaka do 14 godina Jan Siročić također osvaja prvo mjesto. Među seniorima u standardnom luku Boris Ferlin osvaja treće mjesto dok Jurica Zrna zauzima peto mjesto.

U stilu olimpijskog luka među djevojčicama do 14 godina Iva Štrukelj osvojila je prvo mjesto, a Janja Petrović drugo mjesto. U konkurenciji kadeta Karlo Grudić osvojio je drugo mjesto dok je Vinko Kovač zauzeo peto mjesto. Među kadetkinjama Marija Rojko osvojila je prvo mjesto, a Regina Novak drugo mjesto. U seniorskoj kategoriji Krešimir Štrukelj osvaja prvo mjesto, Mihael Štebih je zauzeo četvrto mjesto, Božidar Vurušić zauzima peto mjesto, Marković Igor zauzeo je šesto mjesto, Lovro Gradišer je bio deseti, a Mladen Kodba zauzima jedanaesto mjesto.

Nakon otpucanih 72 strijele najbolja četiri streličara u svakom stilu ušli su u raspucavanje za “Štit grofa Konjskog”. U tom društvu su bili i naši Boris Ferlin u standardnom luku te Karlo Grudić i Krešimir Štrukelj u olimpijskom luku. Izuzetno jak vjetar nije dozvolio našim streličarima da pogode u centar mete, a to je uspio Mario Vavro iz Siska sa sliženim lukom koji je osvojio “Štit grofa Konjskog” za 2012.

Ovaj turnir bio je zadnja proba prije prvenstva države koje će se održati za tjedan dana u Sisku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije