Hodošan nadoknadio tri gola manjka

U subotu je odigrano šest susreta međimurskih nogometnih liga. Domaćini su slavili u tri domaća susreta, bio je jedan remi i dvije gostujuće pobjede.

1. MNL: Pobjede Centrometala i Omladinca

U Macincu je Centrometal bio bolji od Dinama iz Palovca 3:2. Palovčani su dobili prvi dio 0:1, no domaćin je u nastavku preokretom došao do pobjede 3:2. Sloga je u Čakovcu poražena od Omladinca iz Novog Sela Rok 0:1 golom koji je pao u prvom poluvremenu.

1. MNL 3. kolo: Centrometal – Dinamo (P) 3:2, Sloga (Č) – Omladinac (NSR) 0:1

2. MNL zapad: Hajduk slavio kod kuće

U Štrukovcu je Hajduk pobijedio slobodu iz Mihovljana 3:2. Domaćin je na poluvremenu stekao prednost 2:0 koju je uspio sačuvati u drugom poluvremenu.
2. MNL zapad 3. kolo: Hajduk (Š) –

Sloboda (M) 3:2

2. MNL istok: Hodošan nadoknadio tri gola manjka

Utakmica s najvećim preokretom igrana je u Hodošanu gdje je domaćin s Galebom iz Oporovca odigrao 3:3. Domaćin je loše ušao u susret ili je gost na krilima svog imena dobro ušao u susret, no kako god da bilo nakon desetak minuta Oporovčani su imali prednost 0:3. Hodošan nije ni klonuo ni očajavao već je do kraja prvog poluvremena smanjio na 2:3. U nastavku Hodošan zabija i treći gol za podjelu bodova.
2. MNL istok 3. kolo: Hodošan – Galeb 3:3

3. MNL zapad: Donji Koncovčak očekivano lako do bodova

Kao što se i očekivalo Donji Koncovčak se lako obračunao u Preseki s Paragom. Konačni rezultat bio je 7:0 sa šest golova u prvom dijelu i jednim u drugom.
3. MNL zapad 2. kolo: Parag – Donji Koncovčak 0:7

3. MNL istok: Bratstvo bolje od Budućnosti

U Savskoj Vesi Bratstvo je pobijedilo Budućnost iz Miklavca 3:1. Prvo poluvrijeme završilo je 1:1. Domaćin je u drugom poluvremenu zabio dva gola i došao do prva tri prvenstvena boda. Kako je bilo na utakmici pogedajte u foto galeriji.
3. MNL istok 2. kolo: Bratstvo (SV) – Budućnost (M) 3:1

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije