Sportski vikend

3. HNL: Međimurje i Nedelišće domaćini, ostali gostuju; Međimurske nogometne lige: Šest subotnjih susreta; Rukomet: U Prelogu se dočekuje Kina; Šah: Žensko i veteransko prvenstvo Međimurja; Atletika: Utrka grada Čakovca; Sportski kampovi: U Čakovcu za kraj atletika i gimnastika.

U 3. HNL sjever u subotu se od 17:30 sati sastaju Međimurje – Croatia, Nedelišće – Podravina, Virovitica – Mladost Prelog, Križevci – Polet Sveti Martin na Muri, Slatina – Čakovec i Ivančica – Graničar Kotoriba.

U subotu od 17:00 sati u 1. MNL igraju Centrometal i Dinamo Palovec te Sloga Čakovec dočekuje Omladinca iz Novog Sela Rok. U nedjelju u 10:30 sati Čukovec je domaćin Poletu. U 2. MNL zapad u subotu u Štrukovcu igraju Hajduk i Sloboda Mihovljan, u 2. MNL istok Hodošan i Galeb, u 3. MNL zapad Parag i Donji Koncovčak u Preseki te u 3. MNL istok Bratstvo Savska Ves i Budućnost Miklavec.

U nedjelju u 18:00 sati u Prelogu se sastaju rukometne reprezentacije sjeverozapadne regije i NR Kina.

U Atonu u Nedelišću će se održati žensko i veteransko prvenstvo Međimurja u šahu. Natjecanje počinje u subotu u 16:00 sati i nastavlja se u nedjelju u 9:00 sati.  

Tradicionalna “7. Utrka grada Mursko Središće” održat će se u subotu s početkom u 16:30 h na igralištu NK Rudar. Glavna utrka na 10 km kreće od stadiona cestom prema Peklenici za Križovec, gdje se okreće i kreće istim putem natrag, dok utrka građana 2,6 km polazi od stadiona gradskim ulicama. Start obje utrke je u isto vrijeme.

U Čakovcu narednog tjedna atletikom i gimnastikom završavaju sportski kampovi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije