Nicole Mikulan osvojila Otvoreno prvenstvo Čakovca u tenisu

Turnir iz kalendara HTS-a za djevojčice do 10 godina koji je održan minuli vikend u Čakovcu, nadmoćno je osvojila Nicole Mikulan iz Donje Dubrave, članica teniskog kluba “Koprivnica”. Pobijedila je u svim susretima te uvjerljivo osvojila svoj prvi turnir.

Svladala je redom prvoplasiranu sa regionalne rangliste, Niku Šarić iz Čakovca, Laru Hrašćanec iz Varaždina, trećeplasiranu na regionalnoj ranglisti te u finalnom susretu Antoniju Ružić iz Čakovca, inače drugoplasiranu igračicu regionalne rang liste. 

Nicole, koja školu pohađa u Austriji, a svaki slobodni trenutak koristi za dolazak u Hrvatsku teniske uspjehe postiže i u Austriji.  U mjesecu srpnju na pozivnom teniskom turniru Austrijskog teniskog saveza, za djevojčice do 10 godina, održanom u Leibnitzu, na kojem je sudjelovalo 8 najboljih tenisačica te dobne kategorije iz Austrije, zauzela je 6. mjesto.

Velika podrška u radu joj je, kako ističe, uz roditelje i brat Mišel, koji se također bavi tenisom i koji joj je stalni sparing partner. Nicole nastavlja tradiciju sportaša iz obitelji Mikulan. Njezini otac i stric ostavili su veliki trag u dobravskom sportu braneći boje “Dubravčana” u košarci, odnosno u nogometu. Ako se po jutru dan poznaje, Nicole će ih obojicu nadmašiti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije