Sedmica Slobode, novi težak poraz Poleta

Odigrani su susreti 2. kola Prve međimurske nogometne lige. Sloboda je u Slakovcu sa čak 7:0 pobijedila Podturen zabivši četiri gola u prvom poluvremenu i tri u drugom.

Polet je u Pribislavcu poražen od Naprijeda 1:6. Poluvrijeme je završilo 1:2, a ekipa iz Cirkovljana zabila je u nastavku četiri gola za uvjerljivu pobjedu. Visoka gostujuća pobjeda bila je i u Novom Selu Rok gdje je Omladinac poražen od BSK-a 0:4. Momčad iz Belice zabilo je po dva gola u svakom poluvremenu.

U Murskome Središću Rudar i Sloga Čakovec odigrali su 2:2. Čakovčani su dobili prvo poluvrijeme 2:0, a u nastavku je Rudar došao do boda. Susret je na žalost bio dulje prekinut u prvom poluvremenu zbog stradalog Sloginog igrača kojeg je odvela hitna zbog ozljede noge. Sudac je pokazao tri crvena kartona. Domaćin ga je dobio nakon dva žuta, a gosti su dobili dva direktna crvena.

U 2. MNL zapad u Gornjem Kraljevcu Napredak i Bratstvo Jurovec odigrali su 3:3. Bratstvo je povelo u prvom poluvremenu 2:1, da bi u nastavku domaćin sustigao tu prednost za podjelu bodova na kraju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije