Štroku kazna dvije godine, Krištanovec odustao od natjecanja

Nije puno trebalo čekati da bi saznali epilog nemilog događaja od prošle nedjelje kada je igrač Mladosti iz Svete Marije Tomislav Štrok udario suca. Disciplinski sudac Stjepan Talan odrezao mu je kaznu od dvije godine. Uz to NK Mladost Sveta Marija se oduzimaju tri boda zbog izazvanog prekida utakmice.  

Da sve stvari nisu baš na svom mjestu u trećeligašu NK Krištanovec moglo se vidjeti kad su propustili prvo kolo kupa. Na žalost izgleda da se ništa nije pomaklo na bolje u međuvremenu pa je Krištanovec u potpunosti odustao i od natjecanja u prvenstvu. Ako se samo malo vratimo u prošlost NK Auto Mikolaj Krištanovec je postizao vrlo zapažene rezultate, a sada letve u križ i ključ u bravu. Naslovna fotografija je od prije točno deset godina kada ih je Polet Sveti Martin na Muri pobijedio u finalu kupa 3:2. Nekad bilo, sad se spominjalo…

Burno je i u istočnoj skupini veteranske lige. NK Jadran Štefanec se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja predstavnika kluba na utakmici u Maloj Subotici gdje je Spartak slavio 3:1. Utakmica BSK – Kraljevčan registrirana je 3:0 za domaćine, a Kraljevčan se opominje zbog prekida utakmice u Belici zbog nedovoljnog broja igrača.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije