Počinje asfaltiranje u Pribislavcu

Ovih dana započet će asfaltiranje ulica V. Nazora, A. Šenoe, J.J. Strossmayera, N. Tesle, Dr. V. Žganca, M. Gupca, Kaštelske i Braće Radić (do Metssa) u Pribislavcu. Za sada će se asfaltiranje kolnika provoditi na način da se dovede u prvobitno stanje krpanjem. Prioritet će imati Ulica braće Radić i KAštelska radi početka škole.

U tim je ulicama izgrađeno preko 11.5 kilometara kanalizacijske fekaln i oborinske mreže koja je koštala 11.1 milijuna kuna financirano od Međimurskih voda.

U Jedinstvenom upravnom odjelu općine Pribislavec mještane pozivaju na suradnju s izvođačima:”Imamo česte upite mještana o položaju i visinama slivnika oborinske odvodnje koji se nalaze na prometnicama. Radi se o projektu rekonstrukcije prometnica koji će ići djelomično iduće godine i narednom periodu prema osiguranju izvora financiranja.

Slivnici su brojčano i položajno sada postavljeni po projektnoj dokumentaciji za rekonstrukciju, a visinski su prilagođeni sadašnjim visinama prometnica – asfalta, tako da u 100 % funkciju dolaze nakon ukupne rekonstrukcije i uređenja (novi asfaltni kolnik, staze i zelene površine.

Molimo vas za strpljenje i korektan odnos do izvođača radova koji će asfaltirati prometnice, a kolni prilazi isto tako će se dovesti u prvobitno stanje pri čemu surađujte s izvođačem. Eventualne zahtjeve i sporove rješavajte na licu mjesta pri izvođenju radova zajedno s izvođačem radova, a po potrebi s općinskim tijelima na telefon 040 / 360 – 211.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije