Primaju se prijave mladih bendova za Imagine festival 2012.

Primaju se prijave mladih bendova za Imagine festival 2012.

Za sve zainteresirane bendove najavljujemo predselekcijsku večer Imagine festivala 2012 u Varaždinu koja uključuje Varaždinsku i Međimursku županiju. Imagine festival je zapravo glazbeno natjecanje za mlade bendove koji mladim glazbenicima nudi priliku da rade u profesionalnim uvjetima i besplatnu putuju i nastupaju na većim europskim glazbenim scenama.

Ovo je poziv mladim glazbenicima da se prijave na ovo natjecanje koje im nudi nevjerojatnu priliku da svoje stvaranje i svoju glazbu dovedu na neku višu razinu. Samo finale festivala odvija se u Belgiji, a natjecanje je organizirano na način da svaki prijavljeni bend dobije neku nagradu.

Iako nisu sve nagrade svirke na festivalima, bendovi se mogu nadati nagradama poput profesionalnog fotografiranja mladih bendova, intervjua na glazbenim portalima i na radiju te koncerte u organizaciji Udruge mladih O-mega.

U nastavku prenosimo službeni tekst za prijavu:

Ako imate između 12 i 20 godina, volite svirati ili/i pjevati, stvarati glazbu sami, u društvu prijatelja ili imate bend, prijavite se za Imagine festival. Imagine festival je glazbeno natjecanje za mlade bendove i izvođače svih stilova. Imagine festival omogućuje Vam da svoj talent pokažete svima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu i sve to u profesionalnim uvjetima.

Bez obriza koji stil glazbe volite, da li nastupate sami, s prijateljem ili s bendom, na Imagine festivalu svi su ravnopravni i s vi imaju jednaku šansu. Osim velikog iskustva i velike promocije, Imagine festival priprema i za Vas brojne nagrade koje uključuju i gostovanja u drugim državama članicama Jeunesses Musicales (Slovenija, Rumunjska, Makedonija, Švedska, Norveška, Belgija, Francuska, Njemačka) i mogućnost nastupa na finalnoj večeri internacionalnog Imagine festivala u Belgiji.

Prijava za festival mora sadržavati:
• Opis projekta i koncept nastupa
• Program do 30 minuta glazbe u kojem će se posebno cijeniti vlastite skladbe
• Zvučni ili video zapis barem 3 skladbe ili približno 10 minuta glazbe (MC, CD, DVD,MD)
• Životopis izvođača/osnovni podaci o grupi (popis članova s godinama rođenja)
• Fotografiju

Prijave traju do 1.9.2012. U gradu Varaždinu odvija se selekcijska večer za Varaždinsku i Međimursku županiju. Nakon toga slijedi selekcija na nacionalnoj razini u Zagrebu, a konačno finale održava se u Belgiji.

Naglašavamo da primljene snimke NE ocjenjujemo prema kvaliteti zvuka što znači da jednako ocjenjujemo snimke snimane u studiu i snimke snimane kod kuće. Prijave se primaju na email adresu imagine.varazdin@gmail.com. Više o festivalu saznajte ovdje, a o predselekcijskoj večeri u Varaždinu putem Facebooka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije