Plenum 3. HNL Sjever u Nedelišću

Plenarni sastanak klubova 3. HNL – Sjever održat će se u srijedu, 8. kolovoza u Nedelišću u prostorijama MESAP-a s početkom u 18:00 sati. Predstavnici klubova na sjednicu trebaju ponijeti ovjerenu Punomoć svoga kluba te imati utvrđene termine igranja, a eventualne želje vezano za izvlačenje brojeva trbaju javiti Povjereniku prije održavanja Plenuma.

Dnevni red:
1. Otvaranje plenuma klubova i verifikacija broja klubova,
2. Izvješća povjerenika (za natjecanje, za suce, disciplinskog povjerenika)
3. Rasprava po Izvješćima i prihvaćanje istih,
4. Financije – podmirenje dugovanja, iznos kotizacije i naknade službenim osobama,
5. Kalendar natjecanja za natjecateljsku godinu 2012/13.  
6. Utvrđivanje termina igranja utakmica kao domaćini i ždrijeb natjecateljskih brojeva,
7. Različito

Pretkolo kupa: Gol – razlika Krke iz Lozovca bila je u prvenstvu 131:15!

Nedelišće je saznalo i nešto više o svom protivniku u pretkolu kupa. NK Krka iz Lozovca je član 4. HNL – Jug A, ujedno i pobjednik lige u zadnje dvije sezone, ali nakon kvalifikacija nisu uspjeli izboriti rang više. Lozovac je naselje u Šibensko – kninskoj županiji u sastavu grada Šibenika, a koje ima oko 360 stanovnika, od Nedelišća je udaljeno 430 kilometara.

Krka je prošle sezone na zaista impresivan način postala prvakom lige, od prvih pratitelja bili su bolji čak 29 bodova s pomalo nevjerojatnom gol – razlikom u 30 utakmica 131:15, s time da im je najbolji strijelac postigao 50 golova. Trener im je Zoran Slavica, bivši hrvatski reprezentativni vratar te bivši igrač Šibenika, Hajduka, Rijeke i Mladosti 127 (danas Suhopolje).

Klub je osnovan 2004. godine na temeljima starog kluba HNK Aluminija. Usprkos svemu to je protivnik kojeg se ne bi trebali pribojavati u Nedelišću jer je razlika u kvaliteti između liga jako velika, kao što je i razlika među tamošnjim četvrtim ligama velika, zbog čega se i nisu uspjeli plasirati u 3. HNL – Jug.

Imaju i iskustva s igranjem u Hrvatskom kupu, u sezoni 2009./’10. u goste im je stigla Plitivica iz Gojanca i porazila ih s 1-0, a prošle sezone su također igrali doma protiv BSK-a iz Bijelog Brda i gosti su opet bili bolji 2-1. Nadajmo se da će se ta tradicija gostiju nastaviti i 29. kolovoza kad stižu nogometaši Nedelišća.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije