U Macincu domar nogometnog kluba spriječio krađu

Dvije krađe u Čakovcu: Ukrali novčanik, mobitel, torbicu…

U Čakovcu, Trg Eugena Kvaternika, na parkiralištu tijekom noći s 1. na 2. kolovoza nepoznati počinitelj razbio je bravu na suvozačevim vratima osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka u vlasništvu 32-godišnjaka iz Pribislavca.

Nakon toga iz osobnog automobila otuđio je novčanik u kojem se nalazilo nekoliko tisuća kuna, jedan mobitel, jedne zlatne naušnice i sunčane naočale, sve u vlasništvu oštećenog.
Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Na Teniskom trgu, na parkiralištu, 1. kolovoza od 17 do 19 sati nepoznati počinitelj nasilno je spustio prozor na suvozačevim vratima, koji je djelomično bio spušten, na osobnom automobilu čakovečkih registarskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjakinje iz Čakovca.

Kroz nastali otvor nepoznati počinitelj otvorio je vrata te je iz unutrašnjosti otuđio žensku torbicu s novčanikom, te osobne dokumente oštećene. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina.


Kod Domašinca iz vikendice ukrao akumulator i radio

U polju vezanom Mečaši nedaleko Domašinca, u vremenu od 30. srpnja do 1 kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u vikend-kuću 50-godišnjaka iz Domašinca. Nepoznati počinitelj iz unutrašnjosti je otuđio jedan akumulator i jedan radio. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina kuna.

U Štefancu iz dvorišta ukrao 30 komada ploča

U Štefancu, u Ulici Braće Radića, tijekom noći s 31. srpnja na 1. kolovoza, iz dvorišta 72-godišnjaka iz Štefanca, nepoznati počinitelj otuđio je 30 komada rosfrajnih ploča raznih dimenzija, bakrene profile i brončane čahure. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća.

U Macincu domar nogometnog kluba spriječio krađu

U Macincu, u Trnovskoj ulici, 1. kolovoza oko 15.45 sati nepoznati počinitelji pokušali su provaliti u prostorije nogometnog kluba iz Macinca. Počinitelji su nasilno pokušali otvoriti prozor, međutim zbog nailaska domara počinitelji su odustali od dovršenja i pobjegli. Počinitelji bi bili trojica mladića koji su se s mjesta događaja udaljili biciklima.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije