
Petar Ignac, Roberto Beliga, Dragan Horvat, David Oršuš i Damir Ignac skuhali su strastveni gulaš
Na proslavi Dana Općine Kotoriba, 13. rujna, održan je tradicionalni gastronomski susret kotoripskih udruga kod Osnovne škole “Joža Horvat”.
Kao i svake godine, uz druženje i pjesmu, glavna atrakcija bili su mirisi iz kotlića u kojima su se krčkala razna domaća jela.
Kotlić s tajnom recepturom
Posebno je zamirisao jedan kotlić u kojem se kuhao bograč, odnosno gulaš s više vrsta mesa.
Ovoga puta glavnu ulogu imala je srnetina, a kuhari su, uz osmijeh, tajanstveno komentirali: “Svašta nešto smo stavili unutra”, rekli su Petar Ignac, Roberto Beliga, Dragan Horvat, David Oršuš i Damir Ignac, ne želeći otkriti sve detalje recepta.
Gosti i dobra atmosfera
Uz kotliće, pjesmu i smijeh, druženje je prošlo u odličnoj atmosferi. Za pripremljeno jelo čula je i Morgaan Blazina, Australka kotoripskih korijena o kojoj smo već pisali.
Je li netko od mladića iz ekipe zaintrigirao mladu damu iz Australije kulinarskim umijećem, priča je za neki drugi put (možda bolje da ne otkrivamo sve detalje). Jelo je bilo slasno – i strasno!












