Registrirana dva nova nogometna kluba

U novom glasilu Međimurskog nogometnog saveza GOOL uz ostale informacije saznali smo da su osnovana i nova dva nogometna kluba. Radi se o Nogometnom klubu Zasadbreg 77 te o Malonogometnom klubu Belica.

U subotu se igraju dvije utakmice 1. kola kupa MNS-a. Od 18:00 sati igrat će Napredak Gornje Kraljevec – Plavi Peklenica i Bratstvo Preseka – Polet Pribislavec. Ostalih 27 susreta igra se u nedjelju od 18:00 sati.

Klubovima je skrenuta pažnja na kazne igrača. Upozoravaju se klubovi koji su imali prijelaze igrača da provjere njihove eventualne kazne iz proteklog prvenstva. Igrači koji su u posljednjem kolu prvenstva 2011./2012. dobili treću opomenu imaju pravo nastupa u kupu, ali u 1. kolu prvenstva 2012./2013. nemaju.

Riješeno je i pitanje veteranskih liga. Bilo je pitanje hoće li biti dvije ili tri lige i ostalo se na prošlogodišnjem sustavu gdje će veterani igrati u dvije lige, istočnoj i zapadnoj.

Veterai, istok, 1. kolo: Spartak – Jadran, BSK – Kraljevčan 38, Hodošan – Polet (P), Mladost (Pr.) – Radnički, Podturen – Dinamo (P), Budućnost (P) – Vidovčan. Dinamo (D) je bio slobodan. Utakmice se igraju 13.08.2012. (ponedjeljak)  s početkom u 17,30 sati.

Veterani, zapad, 1. kolo: Nedelišće – Bratstvo (SV), Omladinac (NSR) – Hajduk (B), Sloga (Č) – Sloboda (M), Pobjeda – Šenkovec, Strahoninec – Omladinac (M), Sloboda (S) – Čakovec, Mladost (I) – Sokol. Utakmice se igraju 13.08.2012. (ponedjeljak)  s početkom u 17,30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije