Jurica Pavlic spreman za stalno mjesto u Grand Prixu

Najveći događaj u motociklizmu Hrvatske nalazi se iza nas, te se s velikim ponosom možemo okrenuti i reći kako je ostvaren zaista veliki rezultat – ne samo Speedway kluba UNIA koja je već treću godinu zaredom najveći organizator auto-moto utrka, već zbog Jurice Pavlica koji je svojom odličnom i samouvjerenom vožnjom došao u finale, dvaput pobijedivši pobjednika utrke Nickija Pedersena!

Tisuće gledatelja, dvjestotinjak članova organizacije, te četrdesetak milijuna gledatelja širom svijeta uživali su u spektaklu napravljenom na stadionu Milenium u Donjem Kraljevcu! Jurica je bio oduševljen svojim rezultatom, iako mu je postolje izmaklo za samo nekoliko metara: «Ovo je odličan rezultat, jako sam sretan ulaskom u finale! Naravno, mogao sam biti u top tri, ali sam napravio grešku na startu i nije se dalo ispraviti u četiri kruga. Ovo mi je bio odličan trening na slijedeću utrku na Mileniumu – Grand Prix Challenge – gdje prva tri mjesta vode u GP slijedeće godine, a to bi bio velik korak u mojoj karijeri za koji sam spreman!»

Naši vozači slijedeće utrke voze u subotu, kada Dino Kovačić nastupa na Svjetskom prvenstvo juniora u Lendavi, te u nedjelju u Žarnovici gdje se vozi utrka ekipnog prvenstva Hrvatska protiv Slovačke.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije