B-Hyper STARR ping pong turnir: Osvojite vrijedne nagrade!

Prijavite se, igrajte i osvojite vrijedne nagrade!

B-Hyper, najveći hipermarket u regiji i STARR, Udruga za profesionalnu promociju stolnog tenisa zajednički organiziraju 1. veliki B Hyper STARR ping pong turnir za rekreativce i profesionalce koji će se održati u Lumini centru, 18. i 19.8. – najavili su to na današnjoj konferenciji za novinare voditelj trgovine Karlo Kučan i predsjednik Udruge STARR, Ronald Redjep. Pridružio im se i talentirani Leon Šantek (9) iz Ljubešćice, 1. na hrvatskoj rang listi stolnotenisača u svojoj kategoriji, koji je među prvima najavio sudjelovanje na turniru.

Cijeli će Lumini centar čitava dva dana živjeti u znaku ping ponga – pozivamo vas da se prijavite, jer organizatori najavljuju vrijedne nagrade osvajačima prva tri mjesta u svim kategorijama, a svim posjetiteljima i gledateljima jamče vrhunsku zabavu. Duž hodnika će biti postavljeni stolnoteniski stolovi te robot za stolni tenis, a očekuje se sudjelovanje velikog broja sportaša rekreativaca i profesionalnih stolnotenisača.

Turnir je namijenjen svim zaljubljenicima u ping pong, aktivnim igračima i gledateljima. Podršku B Hyper STARR turniru daje i Hrvatski stolnoteniski savez na čelu s predsjednikom Zlatkom Pospišem, te poznati hrvatski stolnoteniski reprezentativci Tamara Boroš, Andrej Gaćina, Borna Kovač i drugi.

Na turniru ćete moći isprobati atraktivnog ping pong robota, a očekuje se i dolazak kineskog stolnoteniskog asa Tan Rui Wua, četvrtfinalista Olimpijade 2008. godine u Pekingu.

Prijava za turnir je besplatna u svim kategorijama natjecanja: igrači/ce rekreativci/ke (najmlađi kadeti,kadeti, juniori, seniori i veterani) i igrači/ce profesionalci/ke (najmlađi kadeti,kadeti, juniori, seniori i veterani). Obvezna je jedino vlastita oprema.

Prijave se primaju do 16. kolovoza u 18.00 sati na info pultu B-Hypera u Lumini centru, ili na email adrese  –  za rekreativce na amaterski@stolni-tenis.com.hr , a za profesionalce na profesionalni@stolni-tenis.com.hr.

Pravila turnira i raspored igranja bit će objavljeni na web stranici www.stolni-tenis.com.hr i na  info pultu B-Hypera.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije