Davor Piškor pojačao Nedelišće

Nogometni klub Nedelišće napustili su Saša Treska koji će karijeru nastaviti u redovima Slobode iz Slakovca, Davor Balent i Luka Perišić. Uz odlaske svakako treba dodati da je u 40. godini života nogometnu karijeru završio Dragan Vibovec, dugogodišnji igrač i kapetan Nedelišća.

Klubu su pristupili Manuel Marčec koji je stigao iz čakovečkog Međimurja, dok su s iste adrese, ali drugog kluba stigli Mario Sečan, Davor Jambrošić i Nino Pintarić iz Čakovca.

Najzvučnije pojačanje u posljednjih nekoliko godina, a u predstojećoj sezoni možda i lige se krije u imenu iskusnog i kvalitetnog 30-godišnjeg napadača Davora Piškora, kojemu je posljednji klub bio singapurski Tampines Rovers.

U razgovoru za portal Nogometni.com.hr Piškor je otkrio zašto je napustio Tampines Rovers: “Sporazumno smo raskinuli ugovor. Imao sam nekih problema s ozljedama i bilo mi je teško uhvatiti kontinuitet. Odigrao sam 15 utakmica, neke i dosta zapaženo.”

Piškor iza sebe ima zaista poduži popis klubova u kojima je nastupao, a međimurskoj javnosti svakako je najviše poznat po nastupima u Nogometnom klubu Međimurje. U sezoni 2006./2007. u crveno – crnom dresu odigrao je  31 utakmicu i zabio 10 golova, a iduće sezone je igrao u 19 susreta zabivši pet golova.

Iz Čakovca je otišao u NK Zagreb. Klubovi kroz koje je prošao, osim Međimurja, su Dinamo Zagreb, Segesta Sisak, Novalja, Inter Zaprešić, Zagreb, Zadar i Croatia Sesvete.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije