
Matija Bogdan će raspravljati o stvarnosti kuhinjskog života, ističući da su kuhinje često male, vruće, prepune napetosti gdje se kolege često međusobno sabotiraju
U nadolazećoj emisiji “Gost Nedjelje u 2” s Aleksandrom Stankovićem, poseban gost će biti Matija Bogdan, priznati kuhar koji će otvoreno govoriti o svojem iskustvu kao vrhunski kuhar te demistificirati popularnu percepciju o glamuru u gastronomiji.
Bogdan će raspravljati o stvarnosti kuhinjskog života, ističući da su kuhinje često male, vruće, prepune napetosti gdje se kolege često međusobno sabotiraju. “Biti kuhar nije glamurozno. To je fizički zahtjevan posao prepun stresa i nervoze”, naglasio je Bogdan.
Najava emisije na Facebook stranici istaknula je Bogdana kao gostujućeg stručnjaka koji će pružiti uvid u realnosti posla kuhara.
Pod objavom su se pojavili i komentari drugih kuhara koji su potvrdili izazove s kojima se suočavaju u svakodnevnom radu, saznaje direktno.hr.
Jedan od komentatora je opisao posao kao “brutalno težak”, ističući nedostatak kolegijalnosti i pritisak na radnoj atmosferi. Drugi komentator je upozorio da je industrija ugostiteljstva postala “psihijatrija”, gdje su alkoholizam, kockanje i složeni međuljudski odnosi sveprisutni.
Bogdanov dolazak u emisiju obećava dublji uvid u stvarnost gastronomije i otvara važnu raspravu o izazovima s kojima se susreću profesionalni kuhari danas.




