Pobjeda Nedelišća i remi Poleta, u Peklenici finale Plavi i Torpedo

Nogometni klubovi polako su priveli kraju ljetnu stanku i krenuli su na pripreme za jesenski dio sezone odigravanjem pripremnih susreta. Naš trećeligaš Polet iz Svetog Martina na Muri gostovao je kod slovenskog kluba Odranci gdje je odigrao 1:1. Sutra slijedi gostovanje kod Ljutomera.

Nedelišće je gostovalo u Ivanovcu kod Mladosti gdje je pobijedilo 2:0. Kroz tjedan neće biti pripremnih utakmica, a tijekom vikenda odigrat će dvije. U subotu u Hlapičini kod Mure te u nedjelju u Macincu kod Centrometala. U utorak nakon toga slijedi susret s Omladincem iz Novog Sela Rok.

U nedjelju u 18:00 sati u Kotoribi se sastaju dva donjomeđimurska trećeligaša, Graničar i Mladost iz Preloga.

U prvoj utakmici nogometnog turnira u Peklenici domaćin Plavi je bio bolji od Sokola iz Vratišinca 2:1. Torpedo Križovec i Podturen odigrali su 3:3 da bi u izvođenju jedanaesteraca bila uspješnija ekipa iz Kriožovca 4:2. Sutra (nedjelja) u 16:00 sati u susretu za treće mjesto igrat će Sokol i Podturen, a u finalu Torpedo i Plavi.

U pripremnim nogometnim susretima Mladost je u Palinovcu bila bolja od Hodošana 4:2, dok je u Cirkovljanu Naprijed s visokih 7:0 ispratio Mladost iz Varaždinskih Toplica.

Dinamo je u Palovcu odigrao s Trnavom iz Goričana 3:3. Palovčani će idući tjedan sudjelovati u Dekanovcu na memorijalnom turniru Kristijan Zorčec. Uz domaćina Mladost i Dinamo na turniru će još sudjelovati Dinamo Domašinec i Graničar iz Novakovca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije